Cherry_Tomato
Fanka BB :)
Są, te dwa pierwsze. Ale jak mam jeszcze płacić za pogaduszki co miesiąc 400, to wolę sobie coś kupić czy iść na pazyA teraz czasami prenatalne nie są również na NFZ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Są, te dwa pierwsze. Ale jak mam jeszcze płacić za pogaduszki co miesiąc 400, to wolę sobie coś kupić czy iść na pazyA teraz czasami prenatalne nie są również na NFZ?
Ja właśnie Darię rodziłam w listopadzie... Też mialam trochę przebojów z tym KP, ale akurat ona była taka że zjadła cyk i do spania i spala nie raz ciągiem i 3h... Wszytsko sobie ogarnęłam a byłam sama bo mój partner zaraz początkiem grudnia pojechał za granicę. Natomiast teraz sama martwię się o siebie, nie planowałam ciąży, mam jakieś zjazdy już teraz... Dlatego chcę jak najdłużej pracować żeby ta ciąża szybko mi zleciała i optymistyczny jest dla mnie czas porodu że będzie jeszcze fajnie ciepło i jakoś to sie ułoży. No 10 miesięcy to fajny czas , już dziecko jest inne jest już jakaś komunikacja z nim..Taaak, ja rodziłam w marcu i wydłużający się dzień i w ogóle światło były jak lek na całe zło. Jakbym miała rodzić późną jesienią i zimą, to nie wiem czy bym psychicznie to dźwignęła.
Ja sporo płakałam przez pierwszy tydzień, mimo szczęścia, czemu? A no enigma
Plus walczyłam o kp, wlewałam w siebie litrami female, słody, godziny power pumping na laktatorze i karmienie piersią z sondą- kosmos, a jeszcze lepszy, że w ciąży wykluczałam kp. I właśnie też tak myślę, że przez to, że nie przyszło mi to łatwo, to dlatego właśnie tak się o to cisnęłam. I ta presja zewsząd na KP…
Plus miałam wymagającą zawodniczkę, nieodkładana i mocno rozdartą. Fajnie zaczęło bywać dopiero po 4 miesiącach, a teraz jak ma 10 to już w ogóle jest petarda
Tak jak pisałam wcześniej- w cieniu jesieni bym tego nie dźwignęła
Ja bym sprawdziłaMam do was pilne pytanie .3,5 letnia córka wczoraj wieczorem jak leżałam przez przypadek skoczyła mi kolanem na bok brzuch od strony gdzie mam ta ranę większą po zabiegu . Wczoraj zaczal mnie boleć brzuch i miałam delikatne plamienie ale tylko raz na papierze , rano jak wstałam niby było ok ,nie bolał brzuch ale od 2 godzin znowu zaczal i znów było delikatne plamienie na papierze ale nie jakoś bardzo duże . Myślicie jechać gdzieś sprawdzić czy poczekać spokojnie do wizyty ?
ciąża 2 dziecko mam nadzieję to będzie pierwszeDziewczyny bo widzę że już dla większości z Was to kolejna ciąża a ile jest nas tych pierwszych? Z drugiej strony fajnie, że będziecie mogły nas trochę naprowadzić i wesprzeć praktycznymi radami
ja bym pojechała i sprawdziłaMam do was pilne pytanie .3,5 letnia córka wczoraj wieczorem jak leżałam przez przypadek skoczyła mi kolanem na bok brzuch od strony gdzie mam ta ranę większą po zabiegu . Wczoraj zaczal mnie boleć brzuch i miałam delikatne plamienie ale tylko raz na papierze , rano jak wstałam niby było ok ,nie bolał brzuch ale od 2 godzin znowu zaczal i znów było delikatne plamienie na papierze ale nie jakoś bardzo duże . Myślicie jechać gdzieś sprawdzić czy poczekać spokojnie do wizyty ?
Nie ma co ryzykować . Ja bym pojechała .A boli tak dziwnie na przestrzał z kręgosłupem cały dół brzucha i ten bok
Ja bym pojechała akurat w twoim przypadkuMam do was pilne pytanie .3,5 letnia córka wczoraj wieczorem jak leżałam przez przypadek skoczyła mi kolanem na bok brzuch od strony gdzie mam ta ranę większą po zabiegu . Wczoraj zaczal mnie boleć brzuch i miałam delikatne plamienie ale tylko raz na papierze , rano jak wstałam niby było ok ,nie bolał brzuch ale od 2 godzin znowu zaczal i znów było delikatne plamienie na papierze ale nie jakoś bardzo duże . Myślicie jechać gdzieś sprawdzić czy poczekać spokojnie do wizyty ?