reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Taaak, ja rodziłam w marcu i wydłużający się dzień i w ogóle światło były jak lek na całe zło. Jakbym miała rodzić późną jesienią i zimą, to nie wiem czy bym psychicznie to dźwignęła.

Ja sporo płakałam przez pierwszy tydzień, mimo szczęścia, czemu? A no enigma 💁🏻‍♀️
Plus walczyłam o kp, wlewałam w siebie litrami female, słody, godziny power pumping na laktatorze i karmienie piersią z sondą- kosmos, a jeszcze lepszy, że w ciąży wykluczałam kp. I właśnie też tak myślę, że przez to, że nie przyszło mi to łatwo, to dlatego właśnie tak się o to cisnęłam. I ta presja zewsząd na KP…
Plus miałam wymagającą zawodniczkę, nieodkładana i mocno rozdartą. Fajnie zaczęło bywać dopiero po 4 miesiącach, a teraz jak ma 10 to już w ogóle jest petarda 😜
Tak jak pisałam wcześniej- w cieniu jesieni bym tego nie dźwignęła 🙈
Ja właśnie Darię rodziłam w listopadzie... Też mialam trochę przebojów z tym KP, ale akurat ona była taka że zjadła cyk i do spania i spala nie raz ciągiem i 3h... Wszytsko sobie ogarnęłam a byłam sama bo mój partner zaraz początkiem grudnia pojechał za granicę. Natomiast teraz sama martwię się o siebie, nie planowałam ciąży, mam jakieś zjazdy już teraz... Dlatego chcę jak najdłużej pracować żeby ta ciąża szybko mi zleciała i optymistyczny jest dla mnie czas porodu że będzie jeszcze fajnie ciepło i jakoś to sie ułoży. No 10 miesięcy to fajny czas , już dziecko jest inne jest już jakaś komunikacja z nim..:)

Mam do was pilne pytanie .3,5 letnia córka wczoraj wieczorem jak leżałam przez przypadek skoczyła mi kolanem na bok brzuch od strony gdzie mam ta ranę większą po zabiegu . Wczoraj zaczal mnie boleć brzuch i miałam delikatne plamienie ale tylko raz na papierze , rano jak wstałam niby było ok ,nie bolał brzuch ale od 2 godzin znowu zaczal i znów było delikatne plamienie na papierze ale nie jakoś bardzo duże . Myślicie jechać gdzieś sprawdzić czy poczekać spokojnie do wizyty ?

Mam do was pilne pytanie .3,5 letnia córka wczoraj wieczorem jak leżałam przez przypadek skoczyła mi kolanem na bok brzuch od strony gdzie mam ta ranę większą po zabiegu . Wczoraj zaczal mnie boleć brzuch i miałam delikatne plamienie ale tylko raz na papierze , rano jak wstałam niby było ok ,nie bolał brzuch ale od 2 godzin znowu zaczal i znów było delikatne plamienie na papierze ale nie jakoś bardzo duże . Myślicie jechać gdzieś sprawdzić czy poczekać spokojnie do wizyty ?
Ja bym sprawdziła

ja bym pojechała i sprawdziła

reklama
Ja bym pojechała akurat w twoim przypadku

Do góry