reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Hahaha :-) ale masz fajnie z tą kwiaciarką... na pewno zrobi Ci coś oryginalnego i takiego tylko dla Ciebie..a jakie obrączki wybraliście? ach..ja mogłabym wyjść za mąż jeszcze raz ( oczywiście z tym samym facetem :-D:-D) a menu szybko się ustala,więc dasz sobie radę raz dwa :-):-)
Oli. - moja koleżanka miała zgagę i to była jej jedyna dolegliwość w ciąży... wiem,że coś tam przygryzała,ale umęczyła się strasznie...

reklama
Maggie bardzo ładna ta sukienka, choć ja na ślub bym innej szukała...ale to rzecz gustu, a wiadomo, że o tym się nie rozmawia ;-) Na pewno będziesz piękną panną młodą :-) Też bym mogła to jeszcze raz przeżyć....mmm...a podróż poślubna to już była bajka totalna...:happy:

Mal-gosia a którą jego książkę najbardziej polecasz? Czytam teraz "1Q84" i już mam chęć na więcej :-)

Mnie na razie zgaga omija i oby jak najdłużej, bo ponoć okropna jest....

maggie ładna ta sukienka i obrączki również :-)

rennie mi nie pomaga, kurcze to jest okropne i jeszcze głowa mnie boli, a mały daje czadu bo od 10 nie spał :zawstydzona/y:
O jaka ja dziś już zmęczona jestem :szok:

Oli pamiętam,że mi pomogła też zmiana diety.Wszystko gotowane, mało przyprawione, na pewno czosnek odpada bo po nim miałam największa zgagę. Nie jest to nic smacznego ale może warto spróbować...

Taycia pięknie powiedziane:) Twoje obrączki tez b. ładne:)

maggie no właśnie zjadłam teraz pyszną potrawę indyjską była łagodna, ale placki Nan był z czosnkiem i może to po nich. Oj zmienię kochana dietę byleby tego już nie mieć. Pije mleko bo gdzieś wyczytałam, że pomaga, ale czy sr...ki nie dostanę :rofl2:

Ale fajnie Wam z tymi ślubami, my na razie nie mamy sił na załatwianie, a poza tym ja chcę tylko taki ze świadkami, najlepiej w Rzymie w ambasadzie nawet mamy znajomych którzy też chcą tak ślub wziąć i bylibyśmy sobie świadkami na wzajem. Ale zaraz się wszyscy po obrażają, więc pewnie nam tak jeszcze zejdzie z tym ślubem,.

reklama
EWA witaj z powrotem kochana, brakowalo nam tu CIEBIE!

MONILI tez dzis jakos brakuje, zwykle zawsze jest..

MAGGIE sukienka fajowa i obraczki sliczne!!!

OLA nie poradze niestety...moze faktycznie od przypraw i wystarczy jak je wyeliminujesz (ale rozumiem ze ciezko - kuchnia indyjska mniaam)

a ja dzis wreszcie zabralam meza i corcie po male zakupki dla mnie- 2 staniki i dzinsy z guma ciazowa, niby malo ale cieszy, tylko mam problem ze spodniami, wybralam takie dosc obcisle (ale w gumie miejsca jeszcze duuuuuzo) , a maz mowi ze powinnam wybrac o rozmiar wiekszy bo niedlugo bede w nich chodzic:no::shocked2: i na pewno przytyje nie tylko w brzusiu:confused2:, a ja na zlosc chce te obcisle zostawic...

Do góry