reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

cały czas myśle o mamie !!! Kochana wiem że Ci ciężko - jesteśmy z Toba wszystkie , wszysciutkie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*

reklama
Ja mam dzis doła...Przejumję się Mamą takie przykre przeżycia... i w ogóle wszytsko mnie dobija praca wygląd i wiele wiele innych rzeczy :(:(:(

Witam

Bardzo to smutne co sie dzieje z MAMA. Przez mysl mi przeszlo zeby isc jak najszybciej na usg sprawdzic czy zarodek zagniezdzil sie prawidlowo.

Ja mieszkam w Dublinie i opieka tutaj jest odmienne. Najpierw ide do lekarza pierwszego kontaktu a potem co pare tygoniu do szpitala na wizyty. Pierwszy scan robia w 20 tygodniu ciazy, wiec musze isc prywatnie tutaj, Na szczecie mamy tu polskich lekarzy ale za wszystko trzeba placic slono. W piatek ide do zwyklego lekarza ktory nic mi nie powie tylko na podstawie moczu sprawdzi czy jestem w ciazy i da skierowanie do szpitala zeby sie zapisac i tyle. Za 2 tygodnie pewnie pojde dopiero na usg czyli przed samymi swietami zeby sprawdzic czy wszystko ok. Troche sie tym denerwuje

Mnie rónież nie preszło przez myśł, że zarodek może się źle zagnieździć. Jest mi smutno;-(. Tak w ogóle to już druga noc nie mogłam spać, a w pracy prawie usnęłam. No ale już po i moge w końcu odpocząć. Ale najpierw czas na obiadek ;-)))

Hej Eskalija witamy Cię czyli podobnie jak U naszej Nadzieji co mieszka w Norwegii współczuje Wam że tak długo trzeba czekać....;/ Dacie radę :-)
Moniek wizyte masz 14 dobrze pamietam??? Ja też się bałam, ale pozytywne myslenie mnie uratowało i wsparcie najbliższych i Was :-)

Sa jakieś nowe wieści o mamie?
Pati dzięki za głos rozsądku, bardzo sie przyda w tym zwariowanym dla nas czasie :)
Eskalija tak na pocieszenie powiem Ci, że w Irlandii jest najmiejszy odsetek zgonów noworodków w Europie i ponoć zawdzięczają to właśnie systemowi opieki nad ciężarnymi. Wiem to od koleżanki, która mieszkała tam będąc w ciąży. Zbyt częste usg też nie sprzyjają spokojowi fasolek - chyba coś w tym jest. Trzeba złoty środek znaleźć.
Sagaa grunt to pozytywne nastawienie, najwięcej możemy popsuć tym, co w naszej głowie siedzi i na co pozwalamy, nie wolno nam się załamywać nawet po takich smutnych wieściach od mamy, ona na pewno by tego nie chciała. Zawsze wszsytkich mocno wspiera na duchu.

Tonya masz racje o mamie pisze na stronie wczesniej poza tym nic nowego.....
Właśnie sobie umilam ostatnia godzinke pracy czytaniem gazetki "Poradnik przyszłej mamy":-) Dzis sobie oglądałam jak liczona jest ciąża i kurka juz leci 2 miech a na swieta zaczne 3... czas leci, czy Wy tez tak macie że nie dowierzacie że udało Wam sie zajść w ciąże ???? Ja sie czuje tak jakby ktos mi bliski był ale nie ja :p

Ostatnia edycja:
witam was,
ja niedawno wróciłam z pracy, 9godz. stania . Masakra.
Mama trzymaj sie kochana masz u nas wsparcie.

A tak może na rozweselenie, i troche dobrych informacji wrzucam fotke mojego maleństwa.

reklama
Nie widac Kasica;/ Powiedz z jakiej miejscowości jesteś znasz taka miejscowośc jak Lubliniec to juz nie Opolszczyzna ale nie daleko:-)

Do góry