reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dziękuję dziewczyny-poza ta gorączką nie ma żadnych innych objawów,ale pewnie i tak coś się przy pląta,bo zawsze tak mamy:-(
rybkaa smacznego śniadanka.

reklama
Witam wirtualne koleżanki:-)-ja już po śniadanku,ale pewnie zaraz znowu coś wciągne:-D.Córa za moment wychodzi do szkoły a ja zabieram się za żelowanie pazurków ,wczoraj zdążyłam tylko zafarbować włoski,pazurki zostawiłam sobie na dziś.U mnie w Świnoujściu jak zwykle ponuro za oknem - zero słoneczka:-( tak wam zazdroszcze jak piszecie ,że od rana macie słonko :-(.JA CHCĘ WIOSNE!!!!!!! A NAJLEPIEJ LATO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::-)

Witam Sierpnióweczki :)
Lana ja tez chce lato...ale zobaczysz jeszcze bedziemy miały go dosc :)
Ja dzisiaj mam USG. Strasznie sie denerwuje. Nie wiem czemu nawet :(

anna2101 nie martw sie napewno wszytko bedzie dobrze;)bedziemy trzymac kciuki;)) i czekac na relacje po wizycie;)

LANA We Wrocławiu też słonko świeci :) a jak zobaczyłam wczoraj zapowiedź pogody na najbliższe kilka dni to aż się przeraziłam :szok::szok::szok:

A mi wczoraj mój M zrobił niespodziankę kupił mi płytkę Będę mamą z muzyka relaksacyjna dla matki i dziecka :) tak mnie rozczulił :-)

Witam się i ja śniadankowo :)
U mnie też się słonko przebija przez chmury - cudo, tak mało go w tym roku. Tęsknię za wiosną już tak jak Wy.
Dziś nie gotuję, obiad na mieście zjem, znowu jadę spobie poplotkowac z kumpelami :-) Może się uda jakieś zakupy zaliczyć od razu, zobaczymy.
Trzymam kciuki za Małgośkę i Annę, będzie dobrze!

Witam sie z ranca:-)

Ja dzisiaj ide do internisty po wpis do karty ciazy...
Na sniadanko zjadlam dzisiaj platki. Myslalam ze zzrobic nie zdarze - taka glodna bylam .Normalnie zaladek mialam do plecow przyklejony:szok:
Teraz by sie przydalo 2gie sniadanie zjesc, ale jakos na nic nie mam ochoty a w zaladku ssie

Anna nie denerwuj sie, nie ma czym:-) Dobrze bedzie. Ale kciuki trzymam i czekam na wiesci jak juz bedziesz po:-)

reklama
widze sniadaniowa spowiedz:) u mnie byla buleczka z zoltym serkiem i szyneczka a zaraz zjem jogurt z ziarenkami. Musze zaczac uwazac co jem bo dzis uslyszalam ze cos mimsie chyba przytylo bo mi sie brzuszek wylewa i faktycznie jak mam bluzke to brzuszek taki tlusciutki a nie ciazowy:/ no ale juz nie dlugo chyba sie zaooragli...prawda?

A i powodzenia na wizytach dzisiejszych:)

Do góry