reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam z rana :)) ja właśnie składanko jem..;) dziś jakoś mnie na płatki z mlekiem wzięło;p hihih Mal-gosia trzymam kciuki:)

reklama
Witam i ja:)

Małgoniu-kciuki zaciskam i nie puszcze az napiszesz co i jak:)

Nooo i witam wsród owsiankowych żarłoków. Mniam...uwielbiam owsiankę.

A ja czekam tylko az Natalka sie obudzi i zmykam do sklepów:). Umówiłam się z siostrą na małe buszowanko po centrach handlowych, także odezwe sie po powrocie:).

Kurcze jeszcze nie rozgryzłam tego nowego netbooka i nie moge jeszcze fotek presyłać bluetooth'em....jak wroce to poczytam jak to sie tu robi.jkas blokada jest ustawiona i musze go odblokować...Nic na pałe nie bede robic wezme instrukcje i bedzie jasne:).

Buźka i miłego dzionka

W ochydnej,brudnej Wawie,nawet jakies przebłyski słonka są....jak ja juz chce WIOSNE!!!

Natt dlaczego ohydnej, brudnej?????? Warszawa jest piękna i wcale nie tak brudna. :-) JA jestem zakochana w naszej stolicy.
Ja też już po śniadanku, kanapeczki z szynką i rzodkiewką :-), hm a obiad chyba gdzieś się wybiorę w miasto na jedzonko.
Miłego dnia dziewczynki

natt miłego buszowanka po sklepach;)) no to ciesz się prześwitami słonka;)) u mnie słonko na całego świeci od rana;))

No t ja wczoraj chodziłam po sklepach i kupiłam sobie taką ołówkową spódnicę wełnianą na szerokim pasie :) super wygodna jak zrobię zdjęcie to wkleję :)

Cześć Dziewczynki-natt udanych zakupów!Ja wczoraj jadłam płatki z mlekiem-dziś bułkę z ziarnami.
Moja Córcia ma się lepiej-wczoraj zachowywała się jakby wcale chora nie była-cały dzień bez gorączki-nocka także ok,a teraz wkąsa śniadanko.Coś tam w nosku zaczyna się zbierać,ale póki co cisza.
Oli
ależ się najadłaś-dla mnie to nic trudnego,bo ostatnio właśnie tak jem :-D

reklama
Cześć dziewczynki :)

Wy już o obiedzie gadacie a ja jeszcze nawet śniadania nie zjadłam :-p tez się skuszę na mleko ale z płatkami!
edyta.editt super że córcia lepiej się czuje!!

Do góry