reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam z rana :)) ja właśnie składanko jem..;) dziś jakoś mnie na płatki z mlekiem wzięło;p hihih Mal-gosia trzymam kciuki:)

reklama
Witam i ja:)

Małgoniu-kciuki zaciskam i nie puszcze az napiszesz co i jak:)

Nooo i witam wsród owsiankowych żarłoków. Mniam...uwielbiam owsiankę.

A ja czekam tylko az Natalka sie obudzi i zmykam do sklepów:). Umówiłam się z siostrą na małe buszowanko po centrach handlowych, także odezwe sie po powrocie:).

Kurcze jeszcze nie rozgryzłam tego nowego netbooka i nie moge jeszcze fotek presyłać bluetooth'em....jak wroce to poczytam jak to sie tu robi.jkas blokada jest ustawiona i musze go odblokować...Nic na pałe nie bede robic wezme instrukcje i bedzie jasne:).

Buźka i miłego dzionka

W ochydnej,brudnej Wawie,nawet jakies przebłyski słonka są....jak ja juz chce WIOSNE!!!

Natt dlaczego ohydnej, brudnej?????? Warszawa jest piękna i wcale nie tak brudna. :-) JA jestem zakochana w naszej stolicy.
Ja też już po śniadanku, kanapeczki z szynką i rzodkiewką :-), hm a obiad chyba gdzieś się wybiorę w miasto na jedzonko.
Miłego dnia dziewczynki

natt miłego buszowanka po sklepach;)) no to ciesz się prześwitami słonka;)) u mnie słonko na całego świeci od rana;))

No t ja wczoraj chodziłam po sklepach i kupiłam sobie taką ołówkową spódnicę wełnianą na szerokim pasie :) super wygodna jak zrobię zdjęcie to wkleję :)

Cześć Dziewczynki-natt udanych zakupów!Ja wczoraj jadłam płatki z mlekiem-dziś bułkę z ziarnami.
Moja Córcia ma się lepiej-wczoraj zachowywała się jakby wcale chora nie była-cały dzień bez gorączki-nocka także ok,a teraz wkąsa śniadanko.Coś tam w nosku zaczyna się zbierać,ale póki co cisza.
Oli
ależ się najadłaś-dla mnie to nic trudnego,bo ostatnio właśnie tak jem :-D

reklama
Cześć dziewczynki :)

Wy już o obiedzie gadacie a ja jeszcze nawet śniadania nie zjadłam :-p tez się skuszę na mleko ale z płatkami!
edyta.editt super że córcia lepiej się czuje!!

Do góry