reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witajcie wieczornie!
Pochłonęła mnie dziś lektura i zaszyłam się z nią na cały dzień, poza wypadem do fryzjera :-)
Jak tak przeczytałam wasze pisanie przez cały dzień, to się uśmiałam, bo nie wiem czy wiecie ale 80% tekstów dotyczyło jedzenia :-) Czy my aby w ciąży nie jestesmy?

a ja ostatnio nie jadam obiadków ...na sama mysl mnie mdli :/ Gotuje je dla meża po czym jem kanpke na ktorej mysl leci mi slinka :)

Ale mi ostatnio brzuch na wieczór pompuje...maskara!!!!

Ja sie wlasnie Mezxa pozbylam:-)
Poszedl do pracy. Po poludniu mnie scielo i sie zdrzemnelam wiec troszke jeszcze posiedze a na bb jakos pusto sie zrobilo:-)

Wszystkim "ululowujacym sie" zycze kolorowych snow:-)

No ja na kolację zjadłam dwa talerze zupy ogórkowej, kanapkę z szynką i rzodkiewką i monte
23_134_3.gif
, a gdzie mi się to zmieściło, tyle to ja najczęściej przez cały dzień zjadałam :-D

a ja zaraz tez uciekne, ziewam i ziewam
przed chwila wybieralam film na ktory pojdziemy w niedziele z moim mezem do kina - obejrzalam zwiastun i... chyba sie nie pomaluje bo boje sie ze makijaz mi splynie ;-)

Ja teraz trochę pospałam :) chyba szybciej usnęłam od córki;-)
Oli.B ładna kolacja ;-)

Dziękuje za trzymanie kciuków! Wizyta udana!:-)

Oli to kolacja udana:-)

Karolap a to tak walentynkowo:-D
Ja walentynki spedzam sama bo maz na 16 godzin do pracy

Rybka dobrze ze wszystko ok:-)

Ja nadrabiam watki, bo tyle tu ciekawych rzeczy juz zamiescilyscie:-)

reklama
Cześć dziewczynki wy to jesteście nocne marki :) tak długo na bb siedzicie :-)

A ja już poranną kawkę popijam :) i zaczęłam odliczać godziny do wizyty :)

Do góry