reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Ewa - faktycznie niezbyt ciekawie masz z tym ciśnieniem. Tak jak napisałą ci biedroneczka musisz walczyć w przychodni o miejsce poza kolejnością. Zresztą przy takim ciśnieniu 150/100 to naprawdę nie ma żartów.

reklama
witam się i ja :)
śniadanko zjedzone ;) zaraz musze jechać do oponiarzy wymienić koła w aucie bo h..... załozyli mi na lewej stronie mniejsze a na prawej większe średnicą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

później się odezwę

witam nową mamę .... i powiedzą ze mały przyrost naturalny ....:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam sie z ranca:-)

Kurcze tyle tu tematow poruszylyscie ze nie wiem czy dasm rade:-)

Jesli chodzi o ubrania to ja sie mieszcze:-) Ale leze w domu bo lekarz kazal wiec w zasadzie na codzien mam luzne ubrania

Pisalyscie tez o mdlosciach. Mi na szczescie przeszly one ksiazkowo bo razem z nadejsciem 12 tygodnia.
Wczesniej mialam mdlosci od rana do nocy, cale dnie..

Zgagi w zyciu nie mialam. Moze mnie ominie:p?

O szkole rodzenia szczerze to nie myslalam.

Dobrze ze piszecie o poloznej bo to moja pierwsza ciaza i jestem zielona w tych tematach.

Przepraszam, ze tak ogolnikowo. Mam nadzieje, ze niedlugo sie wdroze :-)
Strasznie nas tutaj duzo. W sierpniu to chyba tylko mamy z wozkami po ulicach beda chodzily:-D

no ja nie wiem jak z tym wózkiem na dół zejde z czwartego piętra :baffled:

f2w33e3k08f2nw5d.png

Witajcie,miałam plany na ten tydzień,że się na zakupy wybiorę,a tu nici z planów,bo Córcia w nocy miała gorączkę-nie dużą,bo ok 38,no ale ciągnie się tak już od listopada-chyba migdałki czas wyciąć.
Grono się powiększa,a pamiętam jak na początku było tylko kilka mam.
biedroneczko zaciekawiłaś mnie ta spódniczką w C&A-pisałaś,że byłaś w Galerii Malta-hmm mi bliżej do Pestki,ale jak znam życie,to nie będzie już ich,bo kiedy to ja się wybiorę,jak Córcia chora.

gabiczka nie martw sie ja mieszkam na 5 pietrze tez bez windy ..jakos damy rade;) wkoncu od czego sie ma sasiadow;)

dzieki Biedroneczko na jutro udalo sie do internisty a o okuliste bede walczyc juz jutro na miejscu w przychodni. Zobaczymy jak dzis dzien minie. Niko dzis strasznie nie chcial do przedszkola. B. go odprowadzil zebym ja sie nie denerwowala jeszcze bardziej, plakal mu pol drogi :-( pocieszam sie tym ze popoludniami to do domu wracac nie chce ;-).
Ja od poczatku mam mdlosci a spotkania z kibelkiem mam teraz dopiero, moze to tez z powodu tego cisnienia?:baffled:
przesylam duzo slonka bo u mne dzis pieknie

reklama
Witam i ja z rana :) przy herbatce

gabiczek szukaj takich ważących w miarę najmniej i dasz radę :)

Już teraz jest kolorowo od wózków :) a ile kobiet brzuchatych chodzi po mieście... :)

Do góry