reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Gabinia
Z tym przyrostem dobre:-D

Gabiczek ja narazie na III mieszkam ale jak wszystko sie dobrze ulozy to w czerwcu sie przeprowadzamy i tam bedzie parter.

Edyta zdrowka dla corci
Ja podczytywalam Was jak tylko mi II kreski wyszly ( bo macie tu naprawde ciekawe tematy), ale ze w zeszlym roku poronilam to teraz jakos nie chcialam sie spieszyc z ujawnieniem...

Biedroneczka - pokaz mody bedzie raczej:-D
Apropos wozkow, to ja juz mam manie i za kazdym sie ogladam.

reklama
Witam porannie(no może przedpołudniowo raczej;), szczególnie ciepło nowe Mamy;)

Co do słońca to w Szczecinie niby miało być, ale jak zwykle nie wyszło, ale może się jeszcze wypogodzi, mam nadzieję...

Miałam się rano podnieść do urzędu złożyć wniosek o nowe prawo jazdy, ale oczywiście zaspałam:zawstydzona/y:tak się już tydzień wybieram...więc lenistwo ogarnęło nie tylko Ciebie Oli.b:)

Z tą wiosną to super by było, mogłaby już się pojawić, także zaklinajmy, zaklinajmy:biggrin2:

Miłego dnia dla wszystkich i dużo słoneczka:)

PS. Biedroneczko jakbyś zdecydowała się zostać mobilną polską położną to ja też poproszę mnie do spisu pacjentek dołączyć:-D

Poszłyście wszystkie obiad robić ?:-p
Mam dzisiaj wizytę- proszę o trzymanie kciuków! Trzymam kciuki za pozostałe dzisiejsze wizyty!

:) a ja uciekam na jakąś godzinkę na spacer z córcią. Tylko te słońce co chwilkę się chowa i robi się brzydko...

reklama
Do góry