reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
jesli chodzi o obiadek to ja dziś sobie i córci aplikuję placuszki ziemniaczane a mężuś będzie wcinał chińszczyznę :-)
Rybka trzymam kciuki za Ciebie kochana i za wszystkie inne dzisiejsze wizyty u gin.:tak:

Oli.B oddam Ci moją ;-) bo rzadko z niej korzystam
O rybka kochana, a ja tak uwielbiam gotować :-) cudownie by było mieć kuchnie :-). No ale za to zamówiłam sobie KFC zaraz Pan przywiezie. Bo do sklepu nadal mi się nie chce iść :zawstydzona/y:. Ale dużo za to sprzątnęłam dziś więc taki leń do końca to ja nie jestem ;-)

Oli.b mmm KFC smaka zrobiłas;) hihih no prosze jaki z Ciebie pracujs juz od rana sprzatasz;) ja bede prasować potem ... połacze prasowanie z ogladaniem powtorek moich filmow;)

Monila mi humor wrócił ostatnio i sił mam dużo :-) w piątek będą mi szafę wnękową montować wreszcie ogarnę ten bałagan
clap.gif
i lustro dziś zamówiłam do łazienki :-). Musiałam ściany umyć, bo wątku psim pisałam jaki mam problem z naszym goldim.

Oli.b no to bardzo sie ciesze jak humor ci wrócił;))i zazdroszczę tych sil;)) hihi bo ja ostatnio len jestem jeśli chodzi o wychodzenie na spacery lub na zakupy;) dziś to jakiś wyjątek był ze poszłam;p

reklama
Wróciłam :) ale zimnoo

Dziękuje za kciuki ! Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze!

KFC !! też bym zjadła :) niestety mam daleko

Do góry