reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Oli to szybciutko wracaj z cieplutkimi bułeczkami :)) No i mam nadzieję że tą wiosnę przyciągniesz :))) oj mam

reklama
Biedronaeczka byłam wczoraj w C&A i nie widziałam tych pasów i spódniczek może we Wrocławiu jest inny asortyment.

Witam wszystkie sierpniowe mamusie!
Jestem tu nowa, ale od pewnego czasu podczytuję Wasze forum bo to istna kopalnia wiedzy. Zostanę mamą po raz pierwszy więc jestem totalnie zielona w temacie ciąży i dzieci a jakoś łatwiej w grupie jak inni jadą na tym samym wózku :-) Pozdrawiam i będę tu zaglądać

f2w33e3k08f2nw5d.png

Ostatnia edycja:
czesc
teraz tylko na chwilke bo zaraz biegne do przychodni a potem na zakupy, pozniej tu zajrze na pewno
ale wy wczesnie stajecie ja tak normalnie jak nic nie musze zalatwic to wstaje o 10 hehhe
biedroneczka zostań moja położną ;-)

reklama
cześć wszystkim mamom :)
dołączam się do Waszego forum.
mam nadzieję, że uda mi się od czasu do czasu do Was zaglądnąć
przyłączam się do sniadanka a raczej do herbatki po sniadanku
bo śniadanko mimo mdłości przemknęło jakos spokojnie do brzuszka...
... i mam nadzieję że nie wróci ;)
pozdrawiam Was wszystkie i miłego dnia.. może któraś z Was będzie
szczęściarą i zobaczy dziś słonko, bo u mnie póki co szare chmury tylko :/

Do góry