reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Lana - niby zabobon,a czasami się sprawdza :-).. mnie póki co ciągnie bardziej do słodkiego,więc może to dziewczynka... :-):-)

reklama
aneczka tu chyba nie ma takiej co się porodu nie boi ;-) Musze sprawdzić w necie co to za urządzenie o którym piszesz...
taycia zaraz idę sprawdzić stan Twojego brzucha...;-)

anulek na zgagę najlepsze migdały :)

Dzięki dziewczynki za wsparcie już mnie mniej boli może zbyt dużo pracuję i czas jakieś chorobowe sobie wziąć :)

mal-gosia może faktycznie warto pomyśleć o L4, skoro tak czujesz. Ale dobrze, że już lepiej.

Właśnie wcinam drugi talerz ryżu z jabłkami i cynamonem - pychota, tak mi ten obiad podpasował, że chyba częściej będę to robić Zobacz załącznik 325595

czesc
witam wszystkie nowe sierpnioweczki

jesli chodzi o szkole rodzenia to ja sie nie wybieram, to zadna przyemnosc chodzic tam bez swojego mezczyzny :-(
ogolnie moj kiepski nastroj nie mija, chce mi sie plakac...jakos mi smutno i w ogole... :-(

Witam ponownie przyszłe mamy:) Wróciłam w końcu po paru dniach przerwy.. Widzę, że przybywa nas coraz to więcej, fajnie.. Pozdrawiam Was wszystkie już prawie wiosennie;)

Witam serdecznia. Wpadałam zapytac jak sobie radzicie ze zgaga ale widze że już napisałyście kilka porad. Do tej pory nie mialam żadnych dolegliwości, ale od niedzieli męczy mnie zgaga. Okropność;-(((. Ja myślę, że pójdę do szkoły rodzenia. Jestem ciekawa czy to pomaga podczas porodu. Pozdrawiam ;-))))))))))

karolap uśmiechnij się:) Mój m tez ma taką pracę,że nic nie mogę zaplanować. I przez to gdybym przypadkiem miała rodzic naturalnie to do szkoły rodzenia bym tez nie poszła.

reklama
Czesc dziewczyny;) ja dziś tylko na chwilke niestety bo zaraz gości mamy..;) takze musiałam ogarnac mieszkanko i ciasto zrobic;)hih tzn poszłam na łztwizne i zrobiłam sernik na zimno z owocami i galaretka;) hih miłego wieczorku dziewczyny;) jutro wpadne rano to was ponadrabiam;)

Do góry