reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cześć Dziewczyny!
Witam wszystkie nowe sierpnióweczki, trochę czasu i nas ogarniecie :)))

Moja Mamcia robi pycha chleb, zawsze go uwielbiałam, z resztą nie tylko ja, ale w ciąży nie umiem zjeść ani kromki :( przerabane z tym moim jedzeniem,
śniadanie muszę mieć na słodko, pączek, chałka z dżemem, nie jem normalnych bulek, ani chleba,eh :( mam nadzieje, ze za jakis czas juz normalnie będę mogła jeść, bo jest to męczące, wiecznie głodna a na nic ochoty!

Mój narzeczony pojechał dzisiaj do pracy, wraca za 2 tygodnie, a ja już tęsknię!!!!

Miłego dnia :))))

reklama
hej dziewuszki! ja dzis do pracy na popoludnie wiec teraz moge sie polenic:-D spalam 10 godzin a teraz jeszcze godzinke po sniadaniu...:zawstydzona/y: a co jak sie da , to trzeba korzystac...

witam serdecznie nowe mamusie: ANULEK, ANECZKA i mALAPRALINKA!

MALGOSIA mnie tez tak kluje po bokach jak cos za szybko robie...ale mysle ze to niegrozne

A85 zycze wiecej apetytu i zeby czas szybko minal do powrotu narzeczonego!

zabobony mowia ze jak sie ma ochote na slodkie to bedzie dziewczynka, a jak na kwasne albo miesne to chlopiec ...ciekawe, juz wkrotce bedziemy wiedziec

co do szkoly rodzenia ja nie bylam i nie zamierzam w sumie, chyba ze bedzie mi sie nudzic;-)
za to slyszalam ze sa czasem takie dwugodzinne kursy w szpitalu dla RODZENSTWA przyszlej dzidzi gdzie pokazuja podstawy jak sie zachowac w stosunku do mlodszego rodzenstwa, starsze dziecko dostaje dyplom i mysle ze to super sprawa, zamierzam poszukac szczegolow

GABINIA kurcze martwia mnie Twoje nastroje i stres, ale rozumiem Cie, walka o pozwolenie wyjazdu z dziecmi za granice, inne panstwo (mowisz po niemiecku?), no i stres zwiazany z ciaza...chyba faktycznie latwiej byloby zeby twoj M wrocil do PL niz Ty z dziecmi tam jechala, ale poczekaj, za jakis czas sytuacja na pewno sie wyklaruje i jesli jestes pewna ze tego chcesz to wszystko sie uda ! i pisz jak Ci zle, pomozemy mam nadzieje choc troszke...

mal-gosia nie martw się tym bólem, pewnie to macica, mnie też w różnych momentach brzuch ciągnie i to na różne sposoby. Gorzej jak ból byłby ciągły, silny i długi.

anulek ja też bsolutnie nie narzekam, na przesunięcie godzin, zawsze byłam nocnym markiem....a ranne wstawanie to był duży problem i zawsze na ostatnią chwilę. Wiem, ze z dzieckiem już tak nie pośpię, więc trzeba w ciąży korzystać. A i tak przed 9 wstaję, zeby zaspokoić głód, tyle, że później śpię dalej...:-)

a85 apetyt na pewno wróci, też na to czekam...

susumali to co ja będę miała jak przegryzam czekoladę ogórkiem kiszonym:)

Małgosia mnie też tak często kuje po bokach brzucha.Czasami nawet bardzo...M. mówi,że Kubuś już kopie:) Idę w czwartek do gina to się dowiem. ale ty tez masz chyba jakoś wizytę, prawda?

maggie , tonya powtarzam: to sa zabobony ale moze w jakims przypadku sie sprawdzaja hi hi

no u mnie zdecydowanie jest 50/50:)
a dzisiaj mnie coś mdli i nic mi się nie chce jeść:( Po za tym mam jakiś taki nastrój ,że bez kija nie podchodź:( Ale to pewnie znacie:)

zobaczymy jak się mają te zabobony do prawdy, niedługo będziemy wiedziały,
ja słyszałam jeszcze, że jak się ma zgagę to dzieciaczek rodzi się z dużą ilością włosów,
ja zgagę póki co miałam tylko raz i to słabiutką, moje dziecko będzie łyse! :) haha ale w sumie gęstych włosów to nie ma po kim mieć, bo ja mam na głowie piórka, a mój też szaleństwa nie ma :)
ja cały czas na słodko jak już w ogóle na coś mam ochotę!
przeczucie, że chłopczyk, a jak poszłam do sklepu to kupiłam różowe rajstopki, haha,
ale póki co to rajstopki były moim pierwszym zakupem i na razie nie kupuję nic,
czekam na jutrzejsze wyniki!

reklama
Do góry