reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Pare dni na bierzaco i bedzie si:tak:
Ja na L4 juz siedze od samego poczatku, no i musze lezec wiec czasu jak marasu;-)
Ale tutaj widze cos cichutko o tej godzinie?
Widze duzo watkow juz pootwieralyscie i bardzo przydatnych:tak:

reklama
Witam się z rana (moje rano to trochę inna godzina niż tych rannych ptaszków, co zasiadają tu już przed 9 albo i wcześniej) ;-) Póki mogę to korzystam z uroków długiego spania :)

Witajcie malapralinka aneczka i anulek :-) Rozgoście się u nas, a niedługo już będziecie na bieżąco :)

Ewak super, że już dziś z synkiem lepiej, oby tak dalej. Im Ty będziesz bardziej spokojna tym jemu się to udzieli i będzie coraz lepiej.

Natt ale fajny prezent dostałaś, przyda się bardzo jak mąż wyjedzie...

Co do chleba, to uważam, że jest pyszny. Nie da się porównać z takim ze sklepu. Trochę więcej soli bym dała i większy stopień przyrumienienia, ale dopiero się uczymy. Dziś pokombinujemy z jakimś innym, może żytni? Myślę, że jak już dojdziemy do tego najlepszego dla nas przepisu, to nic ze sklepu nie będzie się z tym równać. No i zawsze wiem co jem :-) Polecam

Gabinia co się dzieje kochana? Przytulam Cię mocno, oby się wszystkie sprawy dobrze poukładały.

Lana czy to Ty podawałaś nam linka do filmu "życie przed życiem"? Miałam Ci napisać, że się strasznie przy nim upłakałam...a rzadko mi się to zdarza...no i bardzo mi się podobało przedstawienie porodu jako takiego naturalnego procesu, który da się przeżyć, z mamą, która widać, że wkłada dużo wysiłku w parcie, ale jednocześnie rozmawia i śmieje się w przerwach...dobra wizja dla tych, które się bardzo boją porodu.

sagaa jak tam remonty postępują? Zdaj nam trochę relacji :-)

Witam się z rana (moje rano to trochę inna godzina niż tych rannych ptaszków, co zasiadają tu już przed 9 albo i wcześniej) ;-) Póki mogę to korzystam z uroków długiego spania :)

Oj Tonya zazdroszczę ci ja od 7 w pracy :)

No to faktycznie Twoje rano zaczyna się dużo wcześniej...podziwiam wszystkie nasze sierpnówkowe pracusie, ale pewnie stopniowo się będziecie wykruszać, im bliżej sierpnia ;-)

A tak z innej beczki mam pytanie do Was: myślałyście już o szkole rodzenia? Wybieracie się czy raczej lektura będzie źródłem wiedzy? A te co już mają doświadczenie i były na szkole, warto?

Ostatnia edycja:
dziewczynki coś mnie kuje w lewym boku nie jest to ciągły ból tylko taki przerywany. Mam nadzieję ze to macica się rozciąga.

Tonya myślę, że warto skorzystać ze szkoły rodzenia. My się teraz nie wybieramy, ale tylko dlatego, że zaliczyliśmy 2 lata temu :-)

Witajcie Dziewczynki:)
Malapralinka fajnie, że się zdecydowałaś, w grupie zawsze raźniej :)

Dzięki wielkie za miłe przyjęcie;)))Teraz pozostało już tylko przebrnąć przez 390 stron postów i będę na bieżąco;-)

Tonya
u mnie również godziny poranne znacznie się przesunęły odkąd jestem na zwolnieniu, ale nie mogę powiedzieć żebym narzekała z tego powodu :)

Czas za jakiś obiad zabrać się, także odmeldowuję się do kuchni.

PS Też jestem bardzo ciekawa czy macie doświadczenia ze szkołą rodzenia, a jeżeli tak to jakie...

A jak u was z ubraniami, spodniami szczególnie, mieścicie się jeszcze?? :-) Ja już nie bardzo :szok: i planuje jakieś zakupy, ale u nas( w Szczecinie znaczy) straszą epidemią grypy i szczerze mówiąc obawiam się centrum handlowego żeby nic nie złapać...

reklama
mal-gosia pewnie to macica, nie ma się czym martwić:)) mój Gin mówi, że niepokoić ma tylko jak boli środek brzucha u dołu. Mnie też pobolewają boki, dokładnie jak u Ciebie;-)

Do góry