reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
anulek82 , aneczka001982 witam Was;-)

czesc dziewczyny nie dam rady Was nadrobic remont trwa, wiec po nim pojawie sie na dluzej mysle ze bedzie to pod koniec tygodnia pozdrawiam Was;-)

Aneczka, Anulek witajcie wśród sierpniowych mam:)-fajnie ,ze tak nasza sierpniowkowa rodzinka się powieksza:)

Ewak-no widzisz,z kazdym dniem lepiej,oby tak dalej:)

Gabinka,co się dzieje? dlaczego te łzy?????

Witajcie:-)
Podczytuje Was juz od dluzszego czasu, ale zawsze jakos tak brak odwagi bylo zeby sie odezwac:-p
Na BB jestem juz od jakiegos czasu bo w grudniu 2009 postanowilismy sie starac o bejbika.
Niestety wtedy sie nie udalo. W lutym okazalo sie ze jest puste jajo plodowe.
Teraz po paru miesiacach staran poki co wszystko jest ok i mam nadzieje ze juz tak zostanie:tak:

Widze zzylyscie sie juz tutaj i jest bardzo sympatycznie;-)
Przyjmiecie nowego dwupaczka??

Maggie dzieki:-)
No ja wlasnie jak patrzalam juz ile Was tutaj jest to nie jestem pewna czy to wszystko tutaj zdolam ogarnac;-)

reklama
Do góry