reklama
angeliskax
Moderator
U mnie mąż chory. Zara zrobimy test i się okaże co mu dolega.Mnie wszystkie mięśnie
StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Ja z partnerem się jakoś trzymam, ale dookoła co chwilę ktoś chory więc wystawieni non stop jesteśmy na jakieś choróbska. Wczoraj też widzieliśmy się ze znajomym i było ok a on już dzisiaj chory…U mnie mąż chory. Zara zrobimy test i się okaże co mu dolega.
Patka2207
mnie też co jakiś czas boli jajnik i takie mikro skurcze macicy jak byMnie dziś mocno ciągnie prawy jajnik.. i to tak konkretnie
Za to z gardłem wszystko dobrze
Sansieviera
Zaciekawiona BB
Też pracuje w szkole. Chciałabyś pracować do czerwca ze względu na umowę, żeby była możliwość powrotu potem czy po prostu chcesz pracować, bo czujesz, że tak dla Ciebie lepiej? ja wiem,że nie dam rady, w styczniu idę na l4 nawet nie wiem czy do ferii dotrwam, dla mnie to za duży stres, wysiłek i wieczne infekcje przynoszone z tak przeludnionego miejscaDużo zdrówka. Odnośnie pracy, kiedy informujecie swojego pracodawcę o ciąży? Ja pracuję w placówce oświatowej (1-3) i nie ukrywam, że chciałabym popracować do końca czerwca, ale wiadomo różnie to bywa.
Sansieviera
Zaciekawiona BB
Skład to nic wymyślnego witamina z grupy B plus ta sama substancja czynna co w aviomarinie, za to cena kosmos... Ale mi pomaga, uratowała mnie w porównaniu z rzygankiem w 1 ciąży więc pal licho te pieniądze, ważne że działapoczytam jaki to skald ma gorzej ze ja mam wizyte dopiero 13 stycznia
Mama23?????
A macie jakieś przeczucie co do płci ?
reklama
StaraStaraczkaNew
No cena średnio przyjemna, ale też wolę zapłacić.Skład to nic wymyślnego witamina z grupy B plus ta sama substancja czynna co w aviomarinie, za to cena kosmos... Ale mi pomaga, uratowała mnie w porównaniu z rzygankiem w 1 ciąży więc pal licho te pieniądze, ważne że działa
Podziel się: