reklama
angeliskax
Moderator
U mnie mąż chory. Zara zrobimy test i się okaże co mu dolega.Mnie wszystkie mięśnie![]()
StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Ja z partnerem się jakoś trzymam, ale dookoła co chwilę ktoś chory więc wystawieni non stop jesteśmy na jakieś choróbska. Wczoraj też widzieliśmy się ze znajomym i było ok a on już dzisiaj chory…U mnie mąż chory. Zara zrobimy test i się okaże co mu dolega.
Patka2207
mnie też co jakiś czas boli jajnik i takie mikro skurcze macicy jak byMnie dziś mocno ciągnie prawy jajnik.. i to tak konkretnie
Za to z gardłem wszystko dobrze
Sansieviera
Też pracuje w szkole. Chciałabyś pracować do czerwca ze względu na umowę, żeby była możliwość powrotu potem czy po prostu chcesz pracować, bo czujesz, że tak dla Ciebie lepiej?Dużo zdrówka. Odnośnie pracy, kiedy informujecie swojego pracodawcę o ciąży? Ja pracuję w placówce oświatowej (1-3) i nie ukrywam, że chciałabym popracować do końca czerwca, ale wiadomo różnie to bywa.
Sansieviera
Skład to nic wymyślnego witamina z grupy B plus ta sama substancja czynna co w aviomarinie, za to cena kosmos... Ale mi pomaga, uratowała mnie w porównaniu z rzygankiem w 1 ciąży więc pal licho te pieniądze, ważne że działapoczytam jaki to skald magorzej ze ja mam wizyte dopiero 13 stycznia
![]()
Mama23?????
A macie jakieś przeczucie co do płci ?
reklama
StaraStaraczkaNew
No cena średnio przyjemna, ale też wolę zapłacić.Skład to nic wymyślnego witamina z grupy B plus ta sama substancja czynna co w aviomarinie, za to cena kosmos... Ale mi pomaga, uratowała mnie w porównaniu z rzygankiem w 1 ciąży więc pal licho te pieniądze, ważne że działa
Podziel się: