reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
dzięki dziewczyny ;-)

a czy wy tez macie takie zmienne nastroje??
jeju ja juz nie mogę ciągle ryczę albo się złoszczę a czasami pękam ze śmiechu .....

mój mąż wysiada przy mnie ....

ja czasami tylko mam ochotę zabić swojego lubego :-) szczegółnie jak nie zgadza się na moją wizję związana z remontem łazienki :-D

ja też mam czasami ochotę zabić mojego M. Zwłaszcza wtedy jak próbuje się z nim pokłócić a on ze spokojem i uśmiechem mówi: 'Kochanie,koledzy mnie ostrzegali,że będzie cięzko ale do sierpnia wytrzymam i nie dam się sprowokować' Trafia mnie wtedy:)

maggie ja to bym sie cieszyła na Twoim miejscu,bo większość facetów by tylko wykorzystywała taką sytuacje,ale wiem,że dla Ciężarnej to cios poniżej pasa :-D

Witajcie kochane :)
Dzś mój pierwszy dzień prawie cały poza domem :-) Superowo....
Odwiedziłam moje miejsca pracy i kilka koleżanek, nagadałam się, naśmiałam, ach super dzionek i to bez mdłości :-)

Natt też Ci życzę wszystkiego czego potrzebujesz na spóźnione imieninki :) Fajnie, że weekend się udał. Co do maszyny, to mój M. pod moją nieobecność (wróciłam po 19) upiekł pierwszy bochenek. Wygląda imponująco i się studzi właśnie. Oby smakował równie dobrze jak wygląda.

Jakoś nie myślę o tym, że @ brak, jest mi z tym tak dobrze, że w ogóle o niej zapomniałam :-)

Gabinia zmian nastrojów nie mam, ale pewnie dlatego, ze ostatnio nic nie robię tylko się relaksuję w domku - jakbym chodziła do pracy, to na pewno byłoby gorzej.

Ewa też pracuję w przedszkolu i potwierdzam, że bardzo często dzieci przestają płakać zaraz po zamknięciu drzwi za rodzicami. Adaptacja musi trochę potrwać, ale z reguły dzieci szybko doceniają plusy przedszkola i chodzą tam bardzo chętnie. Życzę Ci dużo cierpliwości i sił.

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty. Tak piszecie, że się nie możecie doczekać...a ja mam czekania przed sobą ponad 3 tygodnie...za to często rozpamiętuję wizytę z poprzedniego tygodnia i czekam na ruchy maleństwa....może już niedługo...

Mal-gosia jak Ty jesz te cytryny?? nie wyobrażam sobie tego, mój żołądek żadnego kwasu nie przyjmuje....

a85 i Nadzieja fajnie, ze już się lepiej czujecie, oby tak dalej.

hej!

wpadłam się z wami przywitać, żebyście o mnie nie zapomniały;-) Za wszystkie, które jutro mają wizyty trzymam kciukasy. Będzie git!
Ja znów idę w czwartek, bo jak kiedyś pisałam, jestem sraluś i muszę potwierdzać, hehehe... Ale już mniej się stresuję. No ociupinkę;-)
Jutro w pracy "kibluję" do wieczora, bo jakieś szkolenie mam, ech, jak ja nie lubię siedzieć 10 h w pracy, fuj.

Dobranoc dziwuszki!

Tonya,to zdaj koniecznie relacje jak ten chlebus smakuje:). Juz mojemu J. powiedziałam,że moze bysmy sie tak zakrecili za taka maszynka:). Mój J.je baaardzo duzo pieczywa,ale równoczesnie jest baardzo wybredny i byle jakiego nie chce,także jest szansa:)...

Jej.Dziewczyny jak ja podziwiam i jednocześnie współczuję tym które muszą tak cieżko i długo pracować-biedne jesteście.. i dzielne jednoczesnie.

A mój J. zrobił mi dzisiaj prezent i kupił juz tego drugiego lapka( bo naszego starego zabiera ze sobą). Dał mi pieknego bielutkiego netbooka. Ale jestem zadowolona:). Tylko musze sie troche go nauczyc i przestawic bo ma inna klwiaturke niz ten poprzedni. My sobie strasznie chwalimy te netbooki bo mają te same funkcje co laptopy,ale są sporo mniejsze i jakies takie poreczniejsze. No i ich zaleta jest na pewno to,że taki netbook super wypasiony kosztuje duuuużo taniej od laptopa-także same plusy:) jak dla nas).

Oki poczytam co tam jeszcze naskrobałyscie od popołudnia i ide lulu,takze życze już dobrej ,spokojnej nocki:)

Czekam w zasadzie na jutrzejszy dzien bo jutro rano czeka mnie USG, zobacze swoja kruszyne, mam nadzieje że jak poprosze doktora to nagra mi go na plycie bym mogla pokazać dumnemu tatusiowi ;))

ale ci zazdroszcze :-(, moj kochany tez niestety nie zobaczy malenstwa na monitorze usg bo jest daleko taka praca i nie mam mozliwosci zeby byl ze mna na badaniu, az mi sie plakac chce czasami z tego powodu, a co do nagrania plytki to pewnie nie ma szanas skoro to taki sprzet gdzie plec mozna zobaczyc dopiero w 22 tyg :-(

ech w ogole dzis jakiegos dolka mam
chcialam sie zaopatrzyc w jakies kremiki i juz bylam zdecydowana na emulsje babydeam z rosmana ale cholaera wszystkie rozmany w moim miescie sa ubogie w asortyment i nie ma nigdzie, to samo z ziaja jeden krem na rozstepy i nic wiecej z tej serii i jak tu nie miec dolka - czasami zastanawiam sie czy ja naprawde w Gdyni mieszkam czy mi sie sni!!!!

Dziewczynki ja po ciężkim dniu więc kładę się już spać. Kolorowych snów bez koszmarów :)) I jeszcze raz powodzenia na jutrzejszych wizytach :) Buziaki

reklama
Bardzo wam dziekuje za wsparcie, troche sie boje jutra ale mysle ze bedzie ok. Dzis mowil caly czas ze pojdzie do przedszkola.
A tak do dziewczyn, ktore pracuja a nie powiedzialy o ciazy. Wiecie ze nie mozecie pracowac na nocki ani na dluzej niz 8h? a przy komputerze dluzej niz 4. Nawet jezeli szef nie ma zaswiadczenia ale wie lub podejrzewa musi sie zastosowac. Same tez nie mozecie wyrazic zgody na prace w takich warunkach. Jakby wam sie co w pracy stalo a okazaloby sie ze nie byly przestrzegane te warnki firma mialaby przechlapane.

Do góry