reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Gosia, ja uczę polskiego w gimnazjum i jestem jeszcze logopedą i pracuję w przedszkolu (ale raz w tyg. ) i z dziećmi z kl. 0-3. I tu muszę uważać, bo te maluchy chorują na potęgę. Ciągle gile i kaszel. Jak się wkurzę to też pójdę zaraz na zwolnienie.

Ale się wkurzyłam. Kupiłam kilka rzeczy na allegro - dwie są super, a dwie ( od jednej babki) kompletna klapa. Chciałabym zwrócić przynajmniej jeden sweter, bo jest do bani, a wygląda niczego sobie. Natomiast jak się go założy to czar pryska. Jest kompletnie źle zszyty moim zdaniem. Mam nadzieję, że sprzedająca okaże się normalna.

Tonya, to widzę, że nie jestem sama z tym "dziwnym" podejściem do pracy. No, ale jak to mówią nie ma ludzi niezastąpionych. Dadzą sobie i bez nas radę ( o ile ja w końcu się zdecyduję odejść, hehehe).

Dobra dziewuszki, spadam zlec przed tv. Nie nagrałam sobie pamiętników wampirów, buuu.. Któraś pisała, że ogląda. Co było we wtorkowym odcinku??????

Ostatnia edycja:
reklama
Mam nadzieję, że trafisz na normalną kobietę na tym allegro.
I zgadzam się, że nie ma ludzi niezastąpionych, więc jak Ci będzie cieżko to olej prace i już, masz do tego prawo :-)

Asiacur ja jestem od pamietnikow :) ale oglądam już od dawna, na serialeonline jest już 3 sezon :))

Witam ponownie :) wizyta w wazniejszej czesci udana, sa niewiekie problemy ale wszystko opisalam na odpowiednim wątku. Będzie dobrze :)
Widze ze duzo tu grona pedagogicznego :) przylanczam sie. Jestem wychowawca w Domu Dziecka a z wyksztalcenia pedagog terapeuta :) Miedzy innyi z tych samych powodow na L4 od dawna chociaz tez moich dzieci nie chcialam oddac tym bardziej przed komuniami oraz jedna wazna adopcja. Dyrekcja nie byla zachwycona ale cóż ja poradze w pracy jest mase zagrozen nie tylko chorobowych.
Spokojnych snow dziewczyny.

Witajcie brzuchatki!
Oj dawno nie zaglądałam-u Nas wszystko ok-Maluszek rośnie,dobrze się czuję.
Witam kolejne mamusie-grono się powiększyło.

Dziękuję za troskę-tak się jakoś złożyło.Byliśmy w górach,czas szybciutko zleciał.
Ja zaobserwowałam u siebie dziwne "bóle" głowy jak tylko siedzę za długo przy lapie.
Jak się macie dziewczyny-postaram się poczytać wcześniejsze posty,ale przyznam się,że mnóstwo naskrobałyście ;-)

hey,Megmarion. Mam nadzieję,że Ci wkrótce przejdzie. Też miewam bóle migrenowe i wiem co to jest:(
A ja też wstałam wcześniej bo jakoś denerwuje się tymi wynikami. O 9 mam dzwonić do laboratorium.

Witam:) a ja zamiast pospać musiałam do lodówki zaglądnąć;)) właśnie jem pyszniutka bułeczke z konfiturka wisniowa:)) mam nadzieje ze te bóle głowy wam szybko przejda;) miłego dnia:)

reklama
Do góry