reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dobra kobitki ja lece do sklepu na małe zakupy.;)) a potem będę sprzątać i obiadek robić:) takze do poklikania później;) buziaki;)

reklama
Witajcie Kochane !!

Ja znowu po paru dniach nieobecnosci :-( tym razem rozlozylo mnie przeziebienie - od srody leze plackiem. :baffled: Disiaj poprawa, walcze jeszcze z kaszlem. Eh...

Odezwe sie jak mi przejdzie , trzymajcie sie cieplutko !!!:tak:

megmarion ja też wczoraj buczałam do mojego ,że on cały czas pracuje a ja ze wszystkim zostałam sama...Oj taki mały kryzys:)

Nadzieja wracaj szybko do zdrowia!

Natt wszystkiego naj naj z okazji imienin:)

Witam!

A ja dzisiaj uzywam jak moge! Lepiej sie poczulam wiec pojechalismy z M na sniadanko, skonsumowalam rogalika z serem i szynka i popilam kawka! Pierwszy raz od 2 misiecy!!!! Bosko:laugh2: Potem byla salatka owocowa a teraz serniczek malinowy i jeszcze czekaja wielgachne czeresnie. Na kolacje rybka, ziemniaczki i kapustka. Wybaczcie, ze sie tak podniecam ale ja od 2 miesiecy nic innego niz chleb z dzemem i chipsy nie bylam w stanie przelknac.

Wiem, ze mdlosci jeszcze wroca ale ciesze sie dniem dzisiajszym. Bylismy juz na zakupach, a potem posprzatalam gore. Jejku jak fajnie wyjsc z lozka!

Milego popoludnia zycze! Ide jesc dalej :-D

U mnie dzień dzisiaj nie najlepszy tak jak u Megmarion boli mnie głowa:baffled: (mnie bardzo rzadko boli głowa), ból w podbrzuszu, lekkie nudności (których już nie miałam 2 tygodnie)ogólnie czuję się słabo, myślę że to przez tą pogodę:eek:
nadzieja, a85 wracajcie szybciutko do zdrowia:-)

reklama
Cześć Dziewczyny!
Ja miałam okropna noc. Miałam wysoka temperaturę. Przebieralam się chyba z 20 razy. Mama robiła mi zimne oklady,psinka leżała na gardle. Teraz czuje się już trochę lepiej,nie mam już takiej wysokiej temperatury,ale od czwartku sciskam się z miska. Mam nadzieje,ze teraz już będzie lepiej!
Ogladalam dzisiaj na tlc ciążę z zaskoczenia. Szok! Widzialyscie kiedyś ten program?wierzyć się nie chce!
Miłego wieczorku :)

Do góry