reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Dobra kobitki ja lece do sklepu na małe zakupy.;)) a potem będę sprzątać i obiadek robić:) takze do poklikania później;) buziaki;)

reklama
Witajcie Kochane !!

Ja znowu po paru dniach nieobecnosci :-( tym razem rozlozylo mnie przeziebienie - od srody leze plackiem. :baffled: Disiaj poprawa, walcze jeszcze z kaszlem. Eh...

Odezwe sie jak mi przejdzie , trzymajcie sie cieplutko !!!:tak:

megmarion ja też wczoraj buczałam do mojego ,że on cały czas pracuje a ja ze wszystkim zostałam sama...Oj taki mały kryzys:)

Nadzieja wracaj szybko do zdrowia!

Natt wszystkiego naj naj z okazji imienin:)

Witam!

A ja dzisiaj uzywam jak moge! Lepiej sie poczulam wiec pojechalismy z M na sniadanko, skonsumowalam rogalika z serem i szynka i popilam kawka! Pierwszy raz od 2 misiecy!!!! Bosko:laugh2: Potem byla salatka owocowa a teraz serniczek malinowy i jeszcze czekaja wielgachne czeresnie. Na kolacje rybka, ziemniaczki i kapustka. Wybaczcie, ze sie tak podniecam ale ja od 2 miesiecy nic innego niz chleb z dzemem i chipsy nie bylam w stanie przelknac.

Wiem, ze mdlosci jeszcze wroca ale ciesze sie dniem dzisiajszym. Bylismy juz na zakupach, a potem posprzatalam gore. Jejku jak fajnie wyjsc z lozka!

Milego popoludnia zycze! Ide jesc dalej :-D

U mnie dzień dzisiaj nie najlepszy tak jak u Megmarion boli mnie głowa:baffled: (mnie bardzo rzadko boli głowa), ból w podbrzuszu, lekkie nudności (których już nie miałam 2 tygodnie)ogólnie czuję się słabo, myślę że to przez tą pogodę:eek:
nadzieja, a85 wracajcie szybciutko do zdrowia:-)

reklama
Cześć Dziewczyny!
Ja miałam okropna noc. Miałam wysoka temperaturę. Przebieralam się chyba z 20 razy. Mama robiła mi zimne oklady,psinka leżała na gardle. Teraz czuje się już trochę lepiej,nie mam już takiej wysokiej temperatury,ale od czwartku sciskam się z miska. Mam nadzieje,ze teraz już będzie lepiej!
Ogladalam dzisiaj na tlc ciążę z zaskoczenia. Szok! Widzialyscie kiedyś ten program?wierzyć się nie chce!
Miłego wieczorku :)

Do góry