reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

czesc
ja tylko na sekunde chcialam poczytac co tam ciekawego zeby nie miec zaleglosci i uciekam
mam lilit pobierania/ wysylania danych jesli chodzi o internet i jestem na skraju mojego lilitu a jesli przekrocze moga mi zabrac 3 GB ( z 6GB) wiec nie chce ryzykowac, musze tak sie przemeczyc do srody wiec moze mnie nie byc. Jakos powinnam dac rade echh za to z nudow to swira dostane
trzymajcie cie cieplutko w ta paskudna pogode
do uslyszenia

reklama
my właśnie wróciliśmy z zakupów- jak ja nie lubię marketów budownalnych :-/ cały dzień dziś jezdziliśmy ale kupiliśmy już kafelki, umywalkę, baterię i szafkę do łazienki ale i tak to nie wszystko .. jutro część dalsza szukanie kabiny i wc ... jakbym szukała łóżeczka czy wózka to bym to chętniej robiła :-) albo jakieś ciuszki ! :-D

No to widzę dziewczynki że wszystkie ciężki dzień mamy za sobą. Ja sprzątać i gotować skończyłam o 16 a zaczęłam o 10.
Ale jutro to już na pewno na zakupy ciuchowe jadę :)

witam niedzielnie :-) 9 rano i na forum jestem pierwsza? gdzie się podziały sierpnióweczki?
ja już po śniadaniu i czekam aż ukochany się wyśpi i jedziemy do marketów a później do rodziców na obiadek :-)
miłego dnia kobitki !

czesc kobitki:):) ja juz dawno po śniadanku dziś bardzo wcześniej je zaliczyłam bo juz z głodu nie mogłam wytrzymać;)) wczoraj nie było mnie na forum juz później bo miałam gosci;)) u mnie noc mineła spokojnie;) miłego dnia dziewczyny;)

reklama
Witam się i ja :))
u mnie już lepiej, nie mam wysokiej temperatury, tylko kaszel trochę mnie meczy i zgaga, z łóżka się nigdzie nie ruszam, nudy,
ogladalam dzisiaj znowu ciążę z zaskoczenia, szok! Ale się uryczalam :))
milej niedzieli Dziewczynki :)))

Do góry