reklama
Wiktoria9
Zaciekawiona BB
Wow, jesteś niesamowita, pięknie to wygląda a ile pracy włożoneKoniec Teraz tylko siebie ubrać i można siadać
Szczęśliwego nowego roku ,pełnego spokoju ,radości i miłości
angeliskax
Moderator
Ale jesteś super mamą. Mega pomysł stoliczka dla dzieciaczków. Szanuje za to.Koniec Teraz tylko siebie ubrać i można siadać
Szczęśliwego nowego roku ,pełnego spokoju ,radości i miłości
Ja koncz3 nowy rok z dziećmi chora... Ja mam covida bo robiłam test... coraz gorzej że mną. Ale się nie użalam, bo muszę nad dziećmi czuwać. Mają po 39*... oby nie rosła...
Sansieviera
Zaciekawiona BB
Mi ostatnio ciągle wychodził cukier na czczo podwyższony a dziś odebrałam wyniki i nagle glukoza 85 i TSH mi spadło z 2,1 do 1,0 i to bez modyfikacji dawki... Ja nie wiem czy te badania są jakieś błędnie zrobione czy to możliwe że przez 3 tygodnie tak by mi TSH zadziałało samo z siebie... Czy po prostu w ciąży to wszystko"wariuje"
Ja dziś trochę się narobiłam w kuchni to potem jak usiadłam to mnie tak w krzyżu bolało że nie mogłam normalnie chodzić
Apetyt mam, u mnie już +2 kg , w 1 ciąży przez pierwsze trzy miesiące schudłam 4 kg a teraz ledwo wystartowałam i już na plusie ale czuję się dużo lepiej.
Udanego sylwestra ja już w piżamkach do spania
Ja dziś trochę się narobiłam w kuchni to potem jak usiadłam to mnie tak w krzyżu bolało że nie mogłam normalnie chodzić
Apetyt mam, u mnie już +2 kg , w 1 ciąży przez pierwsze trzy miesiące schudłam 4 kg a teraz ledwo wystartowałam i już na plusie ale czuję się dużo lepiej.
Udanego sylwestra ja już w piżamkach do spania
Karolina2495
Fanka BB :)
Tak kontrolnie. Obciążenia nie można robić często, a to jest to samo badanie wiec za jednym kluciem można sprawdzić jak się zachowuje insulina i przy jakim poziomie glukozyKrzywa każda będzie musiała robić gdzieś pomiędzy 24-26 tyg. A z insulina po co ?
NieTakaMałaMi
Piąteczka. Przeglądamy te same strony, też robiłam rogaliki ala kanapeczki tylko ja dałam szynkę szwardzwaldzką i tuńczyka. Czyli nic co mogłabym zjeść. Ale goście bardzo chwaliliciasto francuskie kupiłam i później robiłam rogaliki i piekłam , coś Ala mini kanapki to z pierwszego zdjęcia a z drugiego to rogaliki z nutellą i bananem . Zdjęcie z netu bo już nie chce mi się iść robić swojego . Coś takiego , tylko u mnie jedne z szynką ,sałata, ogórkiem i mozzarellą a drugie tak samo tylko zamiast szynki -boczek
A do tego rożki nadziewane kurczakiem i serem.
Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny!! Na pewno będzie szczęśliwy bo już za 8 miesięcy zobaczymy nasze maleństwa na żywo
Załączniki
Annnna1994
RozumiemTak kontrolnie. Obciążenia nie można robić często, a to jest to samo badanie wiec za jednym kluciem można sprawdzić jak się zachowuje insulina i przy jakim poziomie glukozy
Annnna1994
Ale pyszności. I wzajemnie szczęśliwego nowego rokuPiąteczka. Przeglądamy te same strony, też robiłam rogaliki ala kanapeczki tylko ja dałam szynkę szwardzwaldzką i tuńczyka. Czyli nic co mogłabym zjeść. Ale goście bardzo chwalili
A do tego rożki nadziewane kurczakiem i serem.
Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny!! Na pewno będzie szczęśliwy bo już za 8 miesięcy zobaczymy nasze maleństwa na żywo
reklama
Podziel się: