reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Koniec ☺️♥️ Teraz tylko siebie ubrać i można siadać 😆☺️
Szczęśliwego nowego roku ,pełnego spokoju ,radości i miłości ♥️♥️♥️
Ale jesteś super mamą. Mega pomysł stoliczka dla dzieciaczków. Szanuje za to.

Ja koncz3 nowy rok z dziećmi chora... Ja mam covida bo robiłam test... coraz gorzej że mną. Ale się nie użalam, bo muszę nad dziećmi czuwać. Mają po 39*... oby nie rosła... 🥺🥺🥺

Mi ostatnio ciągle wychodził cukier na czczo podwyższony a dziś odebrałam wyniki i nagle glukoza 85 i TSH mi spadło z 2,1 do 1,0 🙈 i to bez modyfikacji dawki... Ja nie wiem czy te badania są jakieś błędnie zrobione czy to możliwe że przez 3 tygodnie tak by mi TSH zadziałało samo z siebie... Czy po prostu w ciąży to wszystko"wariuje"

Ja dziś trochę się narobiłam w kuchni to potem jak usiadłam to mnie tak w krzyżu bolało że nie mogłam normalnie chodzić 🙈
Apetyt mam, u mnie już +2 kg , w 1 ciąży przez pierwsze trzy miesiące schudłam 4 kg a teraz ledwo wystartowałam i już na plusie :p ale czuję się dużo lepiej.

Udanego sylwestra 🥳❤️ ja już w piżamkach do spania 🤣

ciasto francuskie kupiłam i później robiłam rogaliki i piekłam , coś Ala mini kanapki to z pierwszego zdjęcia a z drugiego to rogaliki z nutellą i bananem . Zdjęcie z netu bo już nie chce mi się iść robić swojego . Coś takiego , tylko u mnie jedne z szynką ,sałata, ogórkiem i mozzarellą a drugie tak samo tylko zamiast szynki -boczek
Piąteczka. Przeglądamy te same strony, też robiłam rogaliki ala kanapeczki 😅tylko ja dałam szynkę szwardzwaldzką i tuńczyka. Czyli nic co mogłabym zjeść. Ale goście bardzo chwalili 😄
A do tego rożki nadziewane kurczakiem i serem.

Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny!! Na pewno będzie szczęśliwy bo już za 8 miesięcy zobaczymy nasze maleństwa na żywo 😍❤️ 😘

Załączniki

• received_1119609136411546.jpeg
    received_1119609136411546.jpeg
    320,7 KB · Wyświetleń: 34
  • received_911860914346358.jpeg
    received_911860914346358.jpeg
    57,8 KB · Wyświetleń: 34
  • 20241231_151630.jpg
    20241231_151630.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 37
Piąteczka. Przeglądamy te same strony, też robiłam rogaliki ala kanapeczki 😅tylko ja dałam szynkę szwardzwaldzką i tuńczyka. Czyli nic co mogłabym zjeść. Ale goście bardzo chwalili 😄
A do tego rożki nadziewane kurczakiem i serem.

Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny!! Na pewno będzie szczęśliwy bo już za 8 miesięcy zobaczymy nasze maleństwa na żywo 😍❤️ 😘
Ale pyszności. I wzajemnie szczęśliwego nowego roku :)

reklama
Do góry