angeliskax
Moderator
To zależy. Jeśli glukoza Ci wyjdzie teraz wyższa to szybciej będziesz robiła krzywą.Krzywa każda będzie musiała robić gdzieś pomiędzy 24-26 tyg. A z insulina po co ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zależy. Jeśli glukoza Ci wyjdzie teraz wyższa to szybciej będziesz robiła krzywą.Krzywa każda będzie musiała robić gdzieś pomiędzy 24-26 tyg. A z insulina po co ?
Ja przesadziłam wczoraj z jedzeniem i przykro się to dla mnie skończyło, od 3 nad ranem miałam mdłości i ostatecznie zwymiotowałamWitajcie w Nowym Roku
Wstalam z mdłościami i kołowrotkiem w głowie ,a nie piłam
Przede mną 9 godzin drogi do domu - czas startPierwszy raz cieszę się że już wracam tak zmęczona dawno nie byłam
![]()
mnie żołądek bolał dwa dni temuJa przesadziłam wczoraj z jedzeniem i przykro się to dla mnie skończyło, od 3 nad ranem miałam mdłości i ostatecznie zwymiotowałam, ale teraz już chyba lepiej bo się żołądek opróżnił i tak nie boli, sama prowadzisz? Na zmianę? czy jesteś pasażerem? Jak sama to podziwiam taka długa trasa
No one tak szybko niestety nie znikają.Jestem po wizycie, mam cały czas leżeć ponieważ krwiak jeszcze jest. Proszę o wpisanie mnie na wizytę 08.01