reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Martwię się ,gdzie się podziała Karolaola??? w sumie wiem,że ona chyba na początku marca miała rodzić. Odezwij się Babinko jak nas czytasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U mnie na listopadówkach (bo tak początkowo się zapisałam jak byłam w ciąży z Mikusiem) dziewczyna ma córkę 2,5 roczną, drugą córcię 3 miesięczną i właśnie się dowiedziała,że jest w ciąży znowu!!!:szok::szok::szok: :szok:

Ja to bym zawał serca miała od razu i padła jak kłoda... co to,to nie :-D :-Ddajemy sobie 2-3 lata przerwy teraz i zobaczymy czy zachcemy siostrzyczki czy trzeciego Muszkietera ;-)

Szymon w ogóle dzisiaj spać nie poszedł i ciągle muszę mu włączać ulubione baje tak się w nie wkręcił... nawet mówi do mnie : BAJA. Męczą go biegunki... już 4 dzień dzisiaj... już trzy trójki ujrzałam, ciekawe czy czwarta też już wyszła. Biedak,jak on ząbkuje to wszystkie naraz :szok::-(

Miłego wieczoru!

Wielkie gratki TONYA, wow Danielek duzy facet,ucaluj go od nas!

TAYcia Szymus super slodziaczek. A ta listopadowka niezlego powera ma,ja znam osobiscie kobiete ktorej cora skonczyla w grudniu 2 latka,druga ma 10 miesiecy a wymarzony synek ma urodzic sie w maju.

reklama
Taycia, ja też się zastanawiałam gdzie jest Karolaola? Mamnadzieję, że u Niej wszystko dobrze.
Ok, to rzeczywiście, trójka dzieci z taką małą różnicą wieku…
Ach, te ząbki, a dużo Wam brakuje do końca?

Hej Susumali ;-)

Do góry