reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Taycia, no to już ponad rok minęło ;-)
Cieszę się, że tak świetnie sobie radzisz ze swoimi chłopaczkami :-)
U nas Kasia od czasu do czasu usiądzie na nocnik i nawet woła "si", ale przeważnie nic nie zrobi. Woli w pampka :-( Mam nadzieje, że do lata będzie bez pieluchy już, choć widzę to ciężko...

Saga, rozumiem Cię i wcale Ci się nie dziwie, że chcesz iść na swoje. Trzymam kciuki, aby Twoje wszystkie plany się udały ;-)

reklama
Większość Dziewczyn jest na FB i tam "produkujemy" posty ;-) Ja przez sentyment lubie tu zaglądnąć, tylko szkoda, że tu takie pustki momentami :(

Taycia dzis z Agatką za rączke poszłam do sklepu więc chyba są postepy ;-) wszyscy mówili że jak już zrobi pierwsze kroczki to już pojdzie - u nas niestety tak nie ma chodzi sobie po pokoju ale z pokoju do pokoju czy po całym mieszkaniu jeszcze nie. wczoraj zapisalismy Agatkę do przedszkola - ma zacząć chodzić od 1 września - siedzielismy tam godzine rozmawiąjąc z właścicielem a Agatka byla z dziecmi ( nie widziała nas) i nie chciala z nami isc do domu :-) na szczescie nie ma tam obowiazku ze dziecko musi samo jesc , sikac na nocnik i byc w pelni samodzielne. wiadomo bedziemy sie starac bo to jeszcze pol roku ale jak sie uda to nic nie szkodzi. przedszkole jest bardzo kameralne bo grupy do 10 dzieciaczkow Agatka bedzie w grupie 2-3 latkow - musielismy juz teraz zapisac bo na wrzesnien planowali przyjac 2 nowych dzieci wlasnie w wieku 2 lat a zostalo juz ostatnie miejsce. fajne to przedszkole bo ma i zajecia korekcyjne, zajecia z logopeda, angielski, zajecia komputerowe :szok: w tygodniu maja tak ze codziennie przychodzi jakis nauczyciel na godzinke i maja wlasnie te zajecia. przedszkole jest sprawdzone i jest pod naszym domem takze tylko pozostaje nam zyc w nadzieji ze nie bedzie duzo chorowac.
co do budzenia sie w nocy Agata raz na jakis czas sie przebudzi ale obdbywa sie juz raczej bez mleka .

Tonya gratulacje drugiego maluszka - czekamy na zdjęcia !

Agulalula, na pewno już nie długo Agatka zacznie biegać.
Mam nadzieję że Malutkiej spodoba się przedszkole i będzie tam chętnie chodzić

Agula to swienie ze Agatka taka komunikatywna i chetna ;-) i Pflaume ma racje ani sie obejrzysz a bedzie biegac ja ta LALA;D

To ja się pochwale ( dla tych co nie wiedzą), Kasia powoli uczy się siusiać na nocnik. Dzisiaj przez cały dzień zużyłam tylko jednego pampka bo kupkę zrobiła :-) Siusiu wołała na nocnik. Może w końcu się uda i nie będzie pampka...

U Nas Szymcio juz dwa razy zakomunikowal,ze chce na nocnik, sam go wyciagnal i zrobil co trzeba... ale to jak Go oswieci... wiekszosc czasu jednak w pieluche :crazy:

Witajcie dziewczyny. Czytam Was regularnie ale zawsze czasu brak na pisanie. U nas wszystko ok! Dzieciaki zdrowe i oby tak dalej.
Tonya najserdeczniejsze gratulacje! Wszystkiego dobrego dla Was!!!

004.jpgPozdrawiam mamuśki!

reklama
Gratki Pflaume dla malej;-)
Witaj Mama*);-) dzieciaki super dobrze ze u Was wsio ok;-)
A my w trakcie robienia projektu domu ;)dalej szukam pracy ale bez efektow ...

Do góry