reklama
T
taycia
Gość
Czesc Bishopka!
jak sie miewasz? widze,ze na suwaczku juz 3 z przodu. Jeszcze 7 tygodni! wow ,ale to minelo! jak zycie?
No Szymon to maly wariat,ale bynajmniej nudno z nim nie jest
jak sie miewasz? widze,ze na suwaczku juz 3 z przodu. Jeszcze 7 tygodni! wow ,ale to minelo! jak zycie?
No Szymon to maly wariat,ale bynajmniej nudno z nim nie jest
Witajcie!
Ja jeszcze z małą w brzuchu tylko dostałam bana do końca nie wiem za co, ale i czasu na siedzenie nie bardzo miałam, bo w końcu meble do kuchni w weekend przyjechały jeszcze czekamy na blat i szybę między meblami no a na razie żyjemy bez pieca, zlewu itd. No i ostatnie przygotowania na przyjście małej, bo jak nic szybciej się nie rozkręci to 25.02 do szpitala na wywoływanie, a ja tak bym chciała, żeby samo się ruszyło jeszcze w tym tyg...
Tonya ale Danielek duży! Super, że tak sobie radzicie i oby tak zostało!!:-)
Poczytam Was jutro, bo dziś ostatnie wyjście na ploteczki ...
POZDRAWIAMY!!:-)
Ja jeszcze z małą w brzuchu tylko dostałam bana do końca nie wiem za co, ale i czasu na siedzenie nie bardzo miałam, bo w końcu meble do kuchni w weekend przyjechały jeszcze czekamy na blat i szybę między meblami no a na razie żyjemy bez pieca, zlewu itd. No i ostatnie przygotowania na przyjście małej, bo jak nic szybciej się nie rozkręci to 25.02 do szpitala na wywoływanie, a ja tak bym chciała, żeby samo się ruszyło jeszcze w tym tyg...
Tonya ale Danielek duży! Super, że tak sobie radzicie i oby tak zostało!!:-)
Poczytam Was jutro, bo dziś ostatnie wyjście na ploteczki ...
POZDRAWIAMY!!:-)
sagaa31
Fanka BB :)
Witaj Bishopka;-) właśnie jak przed porodem dajesz radę stresujesz sie już???
Taycia na miejscu tej babeczki chyba bym sobie w łepetyne strzeliła jeśli wpadli... zdrowka dla Was i widze ze dalsze plany z rozmnazania sa niezle;-)
Tonya super ze tak sprawnie wszystko Wam sie poukladalo;-)
heloo Susumali;-)
u nas znowu antybioty Maz z małym do głowy idzie dotac..
czekamy na projekt i bierzemy kredyt na budowe domu ;-)
a Karola 3 mam kciukasy za mala;-)
Taycia na miejscu tej babeczki chyba bym sobie w łepetyne strzeliła jeśli wpadli... zdrowka dla Was i widze ze dalsze plany z rozmnazania sa niezle;-)
Tonya super ze tak sprawnie wszystko Wam sie poukladalo;-)
heloo Susumali;-)
u nas znowu antybioty Maz z małym do głowy idzie dotac..
czekamy na projekt i bierzemy kredyt na budowe domu ;-)
a Karola 3 mam kciukasy za mala;-)
Hej dziewczynki jak ja się czuję ? hmm, nienajgorzej, choć głowa pełna złych mysli. Wczoraj byłam u nowego gina i jestem lekko spokojna, jedne co, to powiedział (oczywiście nie po mojej myśli) żę jestem pozamykana jak pierworódka a ja tak chciałam urodzić po 17 marca, a tu kwiecień mnie zastanie i to czekanie- najgorsze
Ogólnie nie jest źle...
karolaola życzę szczęśliwego rozwiązania i to w tym tygodniu, co bedziesz czekała
Ogólnie nie jest źle...
karolaola życzę szczęśliwego rozwiązania i to w tym tygodniu, co bedziesz czekała
T
taycia
Gość
Hejka!
Widze Bishopka,ze coreczke bedziesz miala. Musisz pozytywnie myslec... wszystko bedzie pieknie. Szymcio opiekuje sie twoja coreczka z gory!
Karolaola - to juz zaraz Kochana. Badz dzielna!!!!!
Saga - duzo zdrowka dla rodzinki!
My dzis u lekarza, z Mikusiem w szpitalu,ale dzieki Bogu pluca czyste, dotlenienie 100 % pomimo bardzo duszacego ,suchego kaszlu... Kamien spadl mi z serca!
Widze Bishopka,ze coreczke bedziesz miala. Musisz pozytywnie myslec... wszystko bedzie pieknie. Szymcio opiekuje sie twoja coreczka z gory!
Karolaola - to juz zaraz Kochana. Badz dzielna!!!!!
Saga - duzo zdrowka dla rodzinki!
My dzis u lekarza, z Mikusiem w szpitalu,ale dzieki Bogu pluca czyste, dotlenienie 100 % pomimo bardzo duszacego ,suchego kaszlu... Kamien spadl mi z serca!
reklama
Bishopka ale roczny macierzyński wynagrodzi Ci czekanie;-)! Samych pogodnych myśli! Wszystko będzie dobrze!
No i wydawać by się mogło, że jak się człowiek nie będzie oszczędzał to hop siup i poród gotowy, a u mnie się nie zapowiada- muszę chyba jakieś konkretne metody wprowadzić
Imię dla córci już macie?
Jutro idę na ktg i USG z przepływami to się dowiem co i jak. Tydzień temu lekarka mówiła, że coś mało wód mam
Tonya pokaż nam Danielka!
Taycia jak przygotowania do wyjazdu? Ch*lera ale Wam ta zima dopiekła jeśli chodzi o choroby
saaga u Was też lek za lekiem. Kochane na szczęście wiosna tuz tuż to i problemy chorobowe się skończą miejmy nadzieję!
Pflaume Wy już macie wszystkie ząbki czy ja pochrzaniłam...
No i wydawać by się mogło, że jak się człowiek nie będzie oszczędzał to hop siup i poród gotowy, a u mnie się nie zapowiada- muszę chyba jakieś konkretne metody wprowadzić
Imię dla córci już macie?
Jutro idę na ktg i USG z przepływami to się dowiem co i jak. Tydzień temu lekarka mówiła, że coś mało wód mam
Tonya pokaż nam Danielka!
Taycia jak przygotowania do wyjazdu? Ch*lera ale Wam ta zima dopiekła jeśli chodzi o choroby
saaga u Was też lek za lekiem. Kochane na szczęście wiosna tuz tuż to i problemy chorobowe się skończą miejmy nadzieję!
Pflaume Wy już macie wszystkie ząbki czy ja pochrzaniłam...