reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Czesc Bishopka!

jak sie miewasz? widze,ze na suwaczku juz 3 z przodu. Jeszcze 7 tygodni! wow ,ale to minelo! jak zycie?
No Szymon to maly wariat,ale bynajmniej nudno z nim nie jest :tak:

Witajcie!

Ja jeszcze z małą w brzuchu tylko dostałam bana do końca nie wiem za co, ale i czasu na siedzenie nie bardzo miałam, bo w końcu meble do kuchni w weekend przyjechały jeszcze czekamy na blat i szybę między meblami no a na razie żyjemy bez pieca, zlewu itd. No i ostatnie przygotowania na przyjście małej, bo jak nic szybciej się nie rozkręci to 25.02 do szpitala na wywoływanie, a ja tak bym chciała, żeby samo się ruszyło jeszcze w tym tyg...

Tonya ale Danielek duży! Super, że tak sobie radzicie i oby tak zostało!!:-)

Poczytam Was jutro, bo dziś ostatnie wyjście na ploteczki ...

POZDRAWIAMY!!:-)

Bishopka, jak się czujesz?
Karolaola, no wreszcie się odezwałaś. Myślałyśmy, że jużurodziłaś i dla tego Cię nie ma ;-)

Witaj Bishopka;-) właśnie jak przed porodem dajesz radę stresujesz sie już???
Taycia na miejscu tej babeczki chyba bym sobie w łepetyne strzeliła jeśli wpadli... zdrowka dla Was i widze ze dalsze plany z rozmnazania sa niezle;-)
Tonya super ze tak sprawnie wszystko Wam sie poukladalo;-)
heloo Susumali;-)
u nas znowu antybioty Maz z małym do głowy idzie dotac..
czekamy na projekt i bierzemy kredyt na budowe domu ;-)
a Karola 3 mam kciukasy za mala;-)

Hej dziewczynki :happy: jak ja się czuję ? hmm, nienajgorzej, choć głowa pełna złych mysli. Wczoraj byłam u nowego gina i jestem lekko spokojna, jedne co, to powiedział (oczywiście nie po mojej myśli) żę jestem pozamykana jak pierworódka :szok: a ja tak chciałam urodzić po 17 marca, a tu kwiecień mnie zastanie i to czekanie- najgorsze :confused:
Ogólnie nie jest źle...
karolaola życzę szczęśliwego rozwiązania i to w tym tygodniu, co bedziesz czekała :-D

Hejka!

Widze Bishopka,ze coreczke bedziesz miala. Musisz pozytywnie myslec... wszystko bedzie pieknie. Szymcio opiekuje sie twoja coreczka z gory!

Karolaola - to juz zaraz Kochana. Badz dzielna!!!!!
Saga - duzo zdrowka dla rodzinki!

My dzis u lekarza, z Mikusiem w szpitalu,ale dzieki Bogu pluca czyste, dotlenienie 100 % pomimo bardzo duszacego ,suchego kaszlu... Kamien spadl mi z serca!

reklama
Bishopka ale roczny macierzyński wynagrodzi Ci czekanie;-)! Samych pogodnych myśli! Wszystko będzie dobrze!
No i wydawać by się mogło, że jak się człowiek nie będzie oszczędzał to hop siup i poród gotowy, a u mnie się nie zapowiada- muszę chyba jakieś konkretne metody wprowadzić:-D
Imię dla córci już macie?

Jutro idę na ktg i USG z przepływami to się dowiem co i jak. Tydzień temu lekarka mówiła, że coś mało wód mam:confused:

Tonya
pokaż nam Danielka!

Taycia
jak przygotowania do wyjazdu? Ch*lera ale Wam ta zima dopiekła jeśli chodzi o choroby:no:

saaga u Was też lek za lekiem. Kochane na szczęście wiosna tuz tuż to i problemy chorobowe się skończą miejmy nadzieję!

Pflaume Wy już macie wszystkie ząbki czy ja pochrzaniłam...

Do góry