reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
W sumie racja jaks dzis jestem nie taka jak powinnam .. zadręczam głupotami ....mykam zaraz do domku odezwe sie wieczorkiem Pozdrawiam Kobitki:)

Ja mam długie cykle(32-34dni) wiec nie wierze ze załapie się na lipiec chociaż różnie w życiu jest, termin terminem a poród porodem:). Lekarz napewno Ci jeszcze dokładnie powie - z USG czasem wychodzi troszke inny termin porodu :)

Przepraszam, że tu tak tu rzadko wpadam ale hani wychodzą ząbki i jest strasznie niedobra
Ale za wszystkie trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie ok.
Buziole

witam, z tym terminem to roznie u Nas moze byc przeciez :) moze kilka w lipcu urodzi przeciez nie wszystkie dzieci sie rodzza w 40 tygodniu:) aby dzieci były zdrowe, ja dzisija mam jakis dobry humor.
do pracy dopiero na 14 wiec rano sie zanudzam:)

Jakos tu dzis pusto i cicho...Ja sobie siedze w pracy i z nudow przegladam imiona do dzieci i wiem ze to nie lada wyzwanie dla rodzica heh. :-)Jutro juz do lekarza ale zleciało:tak:

reklama
Witamy nową przyszła mame :)

...naprawde gdzieś cicho sie tu zrobiło !!! Ja jestem troche przeziębiona :( i staram sie kurowac domowymi sposobami - mam nadzieje ze gorączka mnie nie wezmie !!! U mnie w Norwegii -23 :( zima na całego - nie trudno o przeziębienie choć tak się staram uważać. Wy również badzcie czujne :) Pozdrawiam !

Do góry