Raczej nie za późno, chyba,że jakieś krwawienia czy cos tak to 1 wizyta najwcześniej 2 tyg po spodziewanej miesiączce,żeby cokolwiek zobaczyc sensownegoCzęść Dziewczyny.. bardzo nieśmiało się witam, testy pozytywne od tygodnia, dzis 4t+4d więc jeszcze bardzo wcześnie.
Termin z OM to 28.08. Bety nie badałam jeszcze gdyz przechodziłam niestety grypę i nigdzie się nie ruszam, zajadam czosnek, dostałam leki przeciwwirusowe i modlę się żeby było wszystko ok.. Pierwsza wizyta 2.01 (6+0).. czy nie za późno?
Poradzcie proszę czy powinnam i jak często badać betę i progesteron bo widzę że dużo z Was to robi.?
reklama
angeliskax
Moderator
Nie za późno, nawet dobrze ze idziesz wtedy.Część Dziewczyny.. bardzo nieśmiało się witam, testy pozytywne od tygodnia, dzis 4t+4d więc jeszcze bardzo wcześnie.
Termin z OM to 28.08. Bety nie badałam jeszcze gdyz przechodziłam niestety grypę i nigdzie się nie ruszam, zajadam czosnek, dostałam leki przeciwwirusowe i modlę się żeby było wszystko ok.. Pierwsza wizyta 2.01 (6+0).. czy nie za późno?
Poradzcie proszę czy powinnam i jak często badać betę i progesteron bo widzę że dużo z Was to robi.?
Wizytujemy razem. Niby ja wtedy będę 7+2 i to moja pierwsza wizyta
angeliskax
Moderator
Współczuję.Bonjesta lek wlatuje codziennie,ale dalej słabo
angeliskax
Moderator
No ja już bym poczekała do wizyty chyba.Część Dziewczyny.. bardzo nieśmiało się witam, testy pozytywne od tygodnia, dzis 4t+4d więc jeszcze bardzo wcześnie.
Chyba ze masz możliwość zrobienia jutro i w piątek beta hcg.
Malina_po30
Zaangażowana w BB
Moim zdaniem to dobry termin. Też tak będę szła. Wcześniej nic nie widać za bardzo.Część Dziewczyny.. bardzo nieśmiało się witam, testy pozytywne od tygodnia, dzis 4t+4d więc jeszcze bardzo wcześnie.
Jeżeli nie badałaś bety to możesz to zrobić 2 razy w odstępie 48 h i zobaczysz przyrost progesteron wystarczy raz oznaczyć
angeliskax
Moderator
48h lub 72h.Moim zdaniem to dobry termin. Też tak będę szła. Wcześniej nic nie widać za bardzo.
Jeżeli nie badałaś bety to możesz to zrobić 2 razy w odstępie 48 h i zobaczysz przyrost progesteron wystarczy raz oznaczyć
sugarcane
Fanka BB :)
No właśnie teraz przez te wolne to ciężko żeby zbadać raz i drugi po 48h, także może już po świętach zrobię, dzięki wielkie za porady,
Właśnie jeszcze się zastanawiam czy 6+0 to nie będzie taki moment że niby powinno być serducho ale może nie być widoczne jeszcze i czy nie będę się nawet bardziej stresować, no ale co ma być to będzie, najwyżej pójdę później po tygodniu jeszcze raz
Właśnie jeszcze się zastanawiam czy 6+0 to nie będzie taki moment że niby powinno być serducho ale może nie być widoczne jeszcze i czy nie będę się nawet bardziej stresować, no ale co ma być to będzie, najwyżej pójdę później po tygodniu jeszcze raz
NieTakaMałaMi
Zaangażowana w BB
Ja tak poszłam w 5+4 bodajże, był pęcherzyk ciążowy i żółtkowy ale serduszka nie było. Niby poszłam za wcześnie ale jestem zadowolona bo przez to wcześniej wprowadził mi luteinę i dał leki bo wcześniejsza cytologia go zaniepokoiła. I po leczeniu zrobił zaraz cytologię i wtedy też zobaczyłam już serduszko. Także ja się cieszę że poszłam wcześniejNo właśnie teraz przez te wolne to ciężko żeby zbadać raz i drugi po 48h, także może już po świętach zrobię, dzięki wielkie za porady,
Annnna1994
Super<3Mamy to Dzidzia 10 mm , serduszko 140 /min . Według om 7t3d , a według USG 7t1d . Termin 10.08
reklama
StaraStaraczkaNew
Czy są jakieś „normy” ile minimalnie zarodek powinien rosnąć? Na dobę czy coś?
Podziel się: