reklama
Malina_po30
Fanka BB :)
Ale mi TSH skoczyło, jeszcze pół roku temu przed ciążą miałam 1,4 i w sumie zawsze tyle miałam, a teraz skoczyło do 2,1 :/
Ciekawe czy będę musiała to leczyć?
Memories
To raczej w normie.. jakby skoczyło na 5 to by się można bylo martwicAle mi TSH skoczyło, jeszcze pół roku temu przed ciążą miałam 1,4 i w sumie zawsze tyle miałam, a teraz skoczyło do 2,1 :/
Malina_po30
myślałam że w ciąży raczej powinno być w okolicach 1To raczej w normie.. jakby skoczyło na 5 to by się można bylo martwic
Ale masz rację, jest w normie, więc się nie przejmuję. Zobaczymy co lekarz powie
angeliskax
Moderator
na pewno do starań. W ciąży może być troszkę wyższe.myślałam że w ciąży raczej powinno być w okolicach 1
Ale masz rację, jest w normie, więc się nie przejmuję. Zobaczymy co lekarz powie
agentkax
Zaciekawiona BB
Dziewczyny , ja już po wizycie, wszystko ok, bije serduszko... Teraz czekam tylko aż cały stres ze mnie zejdzie... Czy robiła któraś z was badania krwi z Medicover? Mój gin mówi że wystarczy jak pokaże kartę ciąży i mi zrobią, coś mi się piękne to wydaje nie za bardzo chce iść do jakiegoś gina od nich, czy ogólny może wypisać?
angeliskax
Moderator
Ginekolog musi wystawić skierowanie na badania.Dziewczyny , ja już po wizycie, wszystko ok, bije serduszko... Teraz czekam tylko aż cały stres ze mnie zejdzie... Czy robiła któraś z was badania krwi z Medicover? Mój gin mówi że wystarczy jak pokaże kartę ciąży i mi zrobią, coś mi się piękne to wydaje nie za bardzo chce iść do jakiegoś gina od nich, czy ogólny może wypisać?
sugarcane
Część Dziewczyny.. bardzo nieśmiało się witam, testy pozytywne od tygodnia, dzis 4t+4d więc jeszcze bardzo wcześnie.
Termin z OM to 28.08. Bety nie badałam jeszcze gdyz przechodziłam niestety grypę i nigdzie się nie ruszam, zajadam czosnek, dostałam leki przeciwwirusowe i modlę się żeby było wszystko ok.. Pierwsza wizyta 2.01 (6+0).. czy nie za późno?
Poradzcie proszę czy powinnam i jak często badać betę i progesteron bo widzę że dużo z Was to robi.?
Termin z OM to 28.08. Bety nie badałam jeszcze gdyz przechodziłam niestety grypę i nigdzie się nie ruszam, zajadam czosnek, dostałam leki przeciwwirusowe i modlę się żeby było wszystko ok.. Pierwsza wizyta 2.01 (6+0).. czy nie za późno?
Poradzcie proszę czy powinnam i jak często badać betę i progesteron bo widzę że dużo z Was to robi.?
reklama
Bonjesta lek wlatuje codziennie,ale dalej słaboW pierwszej połowie czerwca * tak powinno być xd
A to współczuję takich miłości. A leki?
Podziel się: