reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

wiesz jedna maja objawy drugie nie wiec to normalne nie ma co sie przejmować ja to mam wszytskiego po trochu i ciezko w pracy wytrzymać...

reklama
Agnesss To dobrze że sie uspokoiłaś - to jest ważne !!!! Napewno bedzie dobrze !!! :)

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o jakies pobolewania brzucha - to ja też maiłam leciutkie bóle podobne jak przy okresie ( pokrywały sie z data okresu który miał byc.. ) i czasem kłucia lekkie miewam ale czytałam że to własnie czesto wywołane jest rozciagajaca sie macica i wogóle wielka zmiana w oganizmie :):)... Również tak jak Wy i ja staram sie być dobrejv myśli !!! Bardzo pragniemy z mężem tego dzidziusia :):) Pewnie tak jak i WY :):) Musi sie nam udać :) !!!!!!!

Hej dziewczynki :)
Pamiętam jak niedawno cieszyłam się z dwóch kreseczek a teraz już maluch kopie, szaleje, że wyspać się nie można :) Czas tak szybko leci, wydaje mi się jakby to było wczoraj, kiedy zaczynałam pisać na styczniówkach 2010.

Gratuluję Wam serdecznie i życzę spokojnego, pełnego radości oczekiwania na ukochane maleństwa :)

Gratuluję wszystkim sierpnióweczkom 2011!!!!!!!!!! Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Bądźcie dobrej myśli i dbajcie o siebie i o te okruszki pod Waszymi sercami :-)

I tak jak pisała Ciamajdka wpadajcie do nas na sierpień 2010... chętnie pomożemy w razie pytan, wątpliwości :-)

Sierpniowa (2010') Mama Adasia :-)

Hej dziewczynki :)
Pamiętam jak niedawno cieszyłam się z dwóch kreseczek a teraz już maluch kopie, szaleje, że wyspać się nie można :) Czas tak szybko leci, wydaje mi się jakby to było wczoraj, kiedy zaczynałam pisać na styczniówkach 2010.

Gratuluję Wam serdecznie i życzę spokojnego, pełnego radości oczekiwania na ukochane maleństwa :)

Ewcia I Anecia

Heh oby i nam tak szczęśliwie zleciało jak Wam dzieki za miłe słowa :-)

reklama
No nadzieja masz racje my tak samo mamy i co z tym wyjazdem?????????

jeśli chodzi o wyjazd to zrezygnowałam... Obawaiam sie troche latania w poczatkowej ciąży (jednak różnica ciśnień) - może troche przesadzam ale boje się stracić maleństwo :(... Postaram się w tym tygodniu zarejestrować do lekarza :) - dam znać napewno !!!!!!!!!!!!!

Do góry