reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Jestesmy juz po, malutki jest na POP-ie, nie moglismy podejsc do malutkiego. Operacja przebiegla bez komplikacji, siku nie robi przez siusiaka a przez dziurke i tak bedzie do nastepnej operacji ktora bedzie w kolo 2r.z Ptaszka nie ma takiego jak Wasi chlopcy a inny a;e niby da sie to naprawic. Teraz bedziemy napewno 3tygodnie nozki ma w gipsie ale da rade bo jest b. silny i musi dac bo jest ekstra chlopcem :))) dziekujemy za kciuki i prosimy o wiecej

reklama
aankaa na pewno będzie dobrze, już teraz widać że Twój Igorek to silny chłopaczek !!!! Ja cały czas będę trzymała kciuki za Twoje maleństwo.

Dzisiaj byłam w szpitalu z moim Maksem na badaniach, na oddziale niemowlęcym, jak widziałam wszystkie te maluszki w łóżeczkach to aż płakać mi się chciało, że tyle dzieci musi tam leżeć zamiast w swoich własnych łóżeczkach. Dlaczego maluszki nie mogą się rodzić i być cały czas zdrowe ?????????????????

beti nigdzie się nie przenosimy !!! Moderatorki muszą zadziałać, bo to admin powinien cały nasz wątek SIERPIEŃ 2011 przenieść do "dzieci urodzonych" a nie ktoś sobie tam coś zakłada nowego :sorry2::sorry2:

sorry cię bardzo ale czy ja każe ci czy komukolwiek się przenosić ?? ja grzecznie pytam czy wiecie a nie napisałam " ej dziewczyny przenosimy się " także daruj ten ton wypowiedzi.

wielkie kciuki za IGORKA, masz bardzo dzielnego synka AANKA!!!

LANA Krystiano juz 2 miesiace, szok ja tez nie moge sie nadziwic jak czas szybko leci..

sorry cię bardzo ale czy ja każe ci czy komukolwiek się przenosić ?? ja grzecznie pytam czy wiecie a nie napisałam " ej dziewczyny przenosimy się " także daruj ten ton wypowiedzi.

hmmm beti jakoś dziwnie się poczułam jak to przeczytałam.....że niby jaki ton mojej wypowiedzi ??? Napisałam, że sobie ktoś założył wątek i że się tam nie przenosimy, bo trzeba cały nasz dział dotychczasowy przenieść a nie zakładać wszystko od nowa.....Nie wiem co ty zrozumiałaś......?????????????

hmmm beti jakoś dziwnie się poczułam jak to przeczytałam.....że niby jaki ton mojej wypowiedzi ??? Napisałam, że sobie ktoś założył wątek i że się tam nie przenosimy, bo trzeba cały nasz dział dotychczasowy przenieść a nie zakładać wszystko od nowa.....Nie wiem co ty zrozumiałaś......?????????????

to ze przenosi sie cały sierpień to ja wiem i ty tez tak samo kazda z nas, nie spodobało mi się jakim tonem napisałaś do mnie i tyle. wyraźnie napisałaś tak jak bym kazała wam sie przenieść a wcale tak nie jest i ja też nie mam zamiaru się przenosić.

reklama
megamarion, mlodam jak się Was czyta to się zazdraszcza ;-) Możemy się na tydzień wymienić dziećmi na noc :-D

beti ton wypowiedzi to można ustnej "usłyszeć" a nie pisanej ;-) Ja nie miałam zamiaru na Ciebie "naskoczyć", że coś nam każesz...

Do góry