reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam was dziewczynki..;) czasami was troszku podczytuje ale nie pisze za czesto ... wiadomo czemu.... Ciesze sie bardzo ze wasze dzieciaczki tak zdrowo rosna..;)zazdroszcze wam tych nieprzespanych nocy ale wierze ze i ja kiedys takie noce bede miałą i bede cieszyć sie swoim malenstwem:) pozdrowionka

reklama
Też poproszę o sekret przespanych nocy. Młody najpierw do 2 bujał się z tatą, pospał do 3, od 3 do 4 bujał się ze mną, o 5 wylądował u mnie w łóżku bo stękał niemiłosiernie i od 6:30 jesteśmy na nogach:-( Ja nie wiem co on bierze, że ma taki power ale to na bank nic mojego. Wczoraj tez cały dzień aktywny, mamuska 2 godziny zasuwała z bejbikie na rękach po mieszkaniu bo przecież on chce zwiedzać ech...

Monilla-życzę Ci kochana z całego serduszka aby jak najszybciej Ci się udało :tak:i na pewno wkrótce to nastąpi .
Buziaczki i uściski dla Ciebie.
Mój Krystiano spał dziś w nocy 5,5 godz.ale oczywiście w bujaczku i po flaszce modyfikowanego:szok:

dziewczyny chyba mam problem :zawstydzona/y: obudziłam się we krwi , normalnie czysta krew :szok: i teraz nie wiem co to ma znaczyć czyżby pękło mi coś tam gdzie miałam szwy :confused: no bo przecież to nie może być okres prawda?? a już myślałam że to koniec plamienia a tu nagle takie coś :szok: czy któraś tak miała ???:zawstydzona/y:

dziewczyny chyba mam problem :zawstydzona/y: obudziłam się we krwi , normalnie czysta krew :szok: i teraz nie wiem co to ma znaczyć czyżby pękło mi coś tam gdzie miałam szwy :confused: no bo przecież to nie może być okres prawda?? a już myślałam że to koniec plamienia a tu nagle takie coś :szok: czy któraś tak miała ???:zawstydzona/y:

Ja tak miałam. Wczoraj skończył mi się okres (5 dni);-) Ten pierwszy jak pisała szuszu888 jest podobno dość obfity. Mi się zaczął po bitych 6 tygodniach.
A karmisz tylko MM? Nie powinnaś dostać jeśli karmisz min 100min dziennie albo jeśli ileś tam mililitrów wypija dziecko na dobę ale tego już nie wiem...

Ja tak miałam. Wczoraj skończył mi się okres (5 dni);-) Ten pierwszy jak pisała szuszu888 jest podobno dość obfity. Mi się zaczął po bitych 6 tygodniach.
A karmisz tylko MM? Nie powinnaś dostać jeśli karmisz min 100min dziennie albo jeśli ileś tam mililitrów wypija dziecko na dobę ale tego już nie wiem...

karmię tylko piersią

reklama
Acha no to nie wypowiadam się bo nie wiem... Ale o ile pamiętam to któraś z dziewczyn też tak miała...

P.S flower188 i Bezdomek tak miały.

Ostatnia edycja:
Do góry