reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

witam!

a ja zaglądam po kilku dniach... i też szybko nadrobiłam. Moja 3 dni spania w dzień tyle co na spacerze... masakra. dziś w dzień o nieo lepiej bo i sama w łóżeczku poleżała, i w leżaczku i się sama zabawiała. ufff coś poprawa. tak to nic w domu nie sszło zrobić. 3 poprzednie noce przespane bez nocnego karmienia (do 5:30, 6:30 a dziś do 4:00) jakby tak zostało to REWELKA!!!

ankaa kciuki za was trzymamy z Olka!

reklama
mlodam mój też się ostatnio popsuł ze spaniem. W dzień tylko krótko kima, no chyba, ze na brzuchu - wtedy dłużej. Na spacerach to jak mysz pod miotłą - wózek stanie i już oczy jak 5 zł.....a dziś w nocy masakra. Co przysnęłam to już stękał.....jadł co 2 h.....i nie wiem od czego te stęki, pewnie coś zjadłam.....o kurde - a może to karmi :szok:, bo piłam 1-szy raz wczoraj ......

JJ ja pić karmi nie mogę bo mała od tego miała strzelające kupki i brzuszek też ja po tym bolał ale oczywiście pierwsze co powiedzieli wszyscy - że to od nabiału i odstawić nabiał a się okazało że to piwko ( znaczy napój co ma piwko przypominać ;-) )

zamierzałam wypić karmi lub lecha bezalkoholowego ale to przecież gazowane więc dałam sobie na luz bo właśnie bałam się objawów podobnych do waszych czyli JJ i agulaluli te bolące brzuszki to prawdopodobnie przez gazowane -masakra a tak mi się piweczko marzyło :-(

LANA sprobuj, u nas po piwku bezalkoholowym synkowi nic nie bylo:tak: alu kurcze nie ma reuly, bo nieraz 2 dni pod rzad jem to samo, a pierwszego dnia nic a drugiego np bole brzuszka...po jakim czasie tak naprawde od zjedzenia, wypicia czegos dzieci reaguja na dany posilek, napoj? bo nadal jest to dla mnie zagadka..

a co do spacerow to SALUS tez ostatnio czesciej sie budzi iplacze i tez nie wiem czy przez bol brzuszka czy go wozek szczypie jak lozeczko:cool:

MLODAM to sie nazywaja nocki....:tak: u mnie jak JJ- co 2 godzinku amciu amciu, no ale ze spimy razem to nie jest zle...

susumali z tym jedzeniem to zależy ile co się trawi :eek: Napoje to moment ale jak np. frytki to długo......

U nas już było w nocy całkiem, całkiem (jak na nasze warunki ;-) ) co 3-3,5 h amciu. A tu wczoraj taki klops, że jadł co 2 h prze te stęki i już odwykłam od tak częstych pobudek ........:baffled: Dlatego dziś muszę nadrobić,

dobranoc

mlodam mój też się ostatnio popsuł ze spaniem. W dzień tylko krótko kima, no chyba, ze na brzuchu - wtedy dłużej. Na spacerach to jak mysz pod miotłą - wózek stanie i już oczy jak 5 zł.....

skąd ja to znam... dnie u mnie podobnie wyglądają, młoda praktycznie nie śpi w dzień, mało co i właśnie jak piszesz co stanę na spacerku to oczy wtrzeszcza :-(

Moje dziecko dało mi pospać 4 h i to by było na tyle bo musimy się zbierać na morfologię ech... On oczy jak 5 zł a ja oczy na zapałkach.

reklama
wczoraj nadrobilam te cale kilka stron:p
u mnie nie ma klopotu ze spaniem:-)
Mucha milo ze wpadlas w koncu! pozdrow Bishopk koniecznie!:-)
a ja cos slaba pogoda daje osobie znac bo cos mnie bierze ale juzsie kuruje na zapas:p

Do góry