reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

temata spania to i zdam relacje jak u nas wygląda. na spacerze przez pierwsza 30 minut spi jak zabity a potem tez sie budzi na kazdym postoju...podobnie jak podczas jazdy samochodem.Jak juz jest wyspany to budzi sie na kazdym czerwonym swietle :)
W nocy mamy pobudke ok 24-1 a potem ok. 5-6 i jeszcze dosypia do 9-10 dopiero potem zaczynamy aktywny dzien. Niby nie jest zle ale ze ja spioch jestem i jeszcze sie nie przyzywczilam to wciaz chodze nie dospana :/ a bedzie coraz gorzej bo dni coraz krotsze :(

Ale piekny wrzesien nam sie zrobił...az chce sie na słonku siedziec:)

reklama
a u mnie wczoraj było lato i chodziłam w japonkach a dziś totalna jesieniówa liście z drzew się sypią szaro ,buro i ponuro -bleee!!!! wczoraj japonki a dziś spokojnie botki:-(

Krystiano kończy dziś 2 MIESIĄCE!!!!:szok::-) o rany jak ten czas szybko leci od jutra już będzie szedł 3 miesiąc :szok:

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny.
ja tylko na chwilke wpadlam na BB, malutki jest wlasnie operowany. Zabrali Igorka o 8:30 i jeszcze mecza szkraba:(
pozniej nadrobiue was, pozdrawiamy

Devi u nas tez tak pieknie co do spania to masz rewelke:-)
3 MAM KCIUKI ZA IGORKA;-)
bETI NIC NIE WIEM nie zamierzam sie przenosic;-)

aanka kciuki zaciśnięte. Czekamy na wieści.

devi ale masz luksus :tak: U nasz dziś znów pobudki co 2 h w nocy i znów 2 cycki idą w ruch....w czwartek idziemy się zważyć, bo coś czuję, że ten osobnik jest bardziej żarty i bez dopitek MM nie wytrzymamy jeszcze 1,5 m-ca :no:

Lana gratki dla Kristiano !!! Ty dokarmiasz MM małego a jakim mlekiem? Pytam bo miałaś podejrzenie alergii na mleko chyba, więc jestem ciekawa ?

U nas wczoraj też lato, dziś do południa też miałam gołe stopy na zakupach ale teraz do przedszkola juz pójdę w pełnych bo pada :baffled:

beti nigdzie się nie przenosimy !!! Moderatorki muszą zadziałać, bo to admin powinien cały nasz wątek SIERPIEŃ 2011 przenieść do "dzieci urodzonych" a nie ktoś sobie tam coś zakłada nowego :sorry2::sorry2:

reklama
Do góry