reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Sporo dziewczyn juz nie zaglada na BB np szuszu, karolinkaz, olib, toyna anulek, EwaK i inne.
Shadow ja tak myslam nad wasza podroza i raczej pojechalabym. My jutro wyruszamy do Wawy niestety nie na urlop a do CZD na operacje Igorka. 3mjacie za nas kciuki. Przez czas pobytu raczej nie bede miala dostepu do neta. Wieczorkiem zapewne zajrze jescze

Mam regularny kontakt z Bishopką.

Nie przekazuję informacji na prośbę Bishopki. Nie chce aby informacje o stanie jej syna były puszczane na publiczne forum (powody osobiste).
Sama też nie zagląda na BB bo teraz jej tutaj trochę nie po drodze (życie między domem a szpitalem). Być może kiedyś zajrzy(bo póki co to tematy pieluch itp. to nie jej działka). Natomiast obiecywała mi założyć FB i tam mieć z nami kontakt (ale do tego też musi 'dojrzeć' :-D ).

W każdym razie, jest bardzo dzielna, i pomimo przeciwności losu nie zapomina o słownym podszczypywaniu mojej osoby :-D

Ankaa, życzę powodzenia! I pomyślnie przeprowadzonej operacji

no wlasnie pozdrowionka dla BISHOPKI i wszystkiego naj naj od nas dla niej MUCHO!
a CIEBIEtu tez jakos mniej czy mi sie wydaje...

AANKA wielkie kciuki trzymamy za operacje, na pewno wszytko bedzie ok! napisz po!

SHADOW mysle ze to dobra decyzja!

a tak w ogole choc wiem ze tu prawie nikt nie zaglada witam sie wieczornie- weekendowo z piwkiem bezalkoholowym i zakaska, a co!:sorry::-D

Regularnie również przekazuję, że się pytacie, martwicie, trzymacie kciuki.

susumali, mucha się wypaliła :-D. A tak serio, młody był w szpitalu i wyszedł wczoraj, więc dnie spędzałam w szpitalu, noce z Lilą (Tomek z Cynamonem w szpitalu), i tak mi czas uciekał. A teraz mam małe(?) Kongo w chacie i nie wiem za co się chwycić ;-)

ojej a czemu w szpitalu? dobrze ze juz w domciu, a Ty MUCHA dobrze robisz ze zaczynasz od watku sierpniowki, moze znow sie ozywi...;-)

susumali, powiem tak jak to lekarz mi powiedział na izbie:D
'Zmiany w płucach jak na zapalenie płuc, ale to nie zapalenie płuc, ale będziemy leczyć jak zapalenie płuc. 7-10 dni przynajmniej' :-D
Sytuacja opanowana już:-).

Nooo tak, właśnie nie rozumiałam dlaczego tutaj cisza jak makiem zasiał.. ale mi to uświadomiłaś;-).

reklama
Do góry