reklama
Tonya
Zadowolona z życia :)
Powoli się uczę, że plany muszę realizowac póki dobrze się czuję....bo potem to już nigdy nic niewiadomo :-)
ja się uczę,żeby nic nie planować Dzisiaj miałam wolne, wstałam rano o dziwo bez mdłości i byłam taka szczęśliwa ,że już ten etap mi przeszedł. Miałam tyle planów na cały dzień a tu zdążyłam raptem posprzątać 1 pokój. I jeszcze poszłam na manicure - to też ważne dla lepszego samopoczucia
edyta.editt
Fanka BB :)
Tonya oj tam sprzątanie,ale ciężko z tymi mdłościami...Mnie w nocy bolał żołądek-sama nie wiem co mogło mi zaszkodzić.
malami zaglądaj jak masz siły,pisz jak Ci źle-my choć wirtualnie Ciebie wesprzemy-trzymaj się kochana.
maggie i Ciebie to gnębi-oj siły życzę.
malami zaglądaj jak masz siły,pisz jak Ci źle-my choć wirtualnie Ciebie wesprzemy-trzymaj się kochana.
maggie i Ciebie to gnębi-oj siły życzę.
Tonya
editt ja to powtarzam już od paru tygodni "oj tam sprzątanie", a tu Święta minęły, Sylwester, Nowy Rok a mój domek zapuszczony jak nigdy - już nie moge na to patrzeć, ale kurcze jak mdli to jestem nie do życia....Tonya oj tam sprzątanie,ale ciężko z tymi mdłościami...
musia mnie w Swięta też jeden jajnik pobolewał i nic się z tego nie wykluło powaznego, mam nadzieję, że u Ciebie też będzie dobrze. Trzymam kciuki za wizytę &&&&&
Ostatnia edycja:
Oli.B
Fanka BB :)
anuszek trzymaj się ciepło i dbaj o siebie, będzie dobrze
Ja Wam powiem, że plany sprzątaniowe mam od początku grudnia i codziennie sobie mówię..... jutro. i jakoś się nie udaje.
Dziś np zawiozłam małego do przedszkola, zrobiłam badania i siadłam z koleżanką o 10 rano w cukierni (koleżanka z terminem na lipiec) i tak po spożyciu kilku filiżanek herbaty i ciastek wyszłyśmy o 14-stej. Pojechałam po małego do przedszkola do sklepu i tyle znów było z moich planów. Już nie mówię że jutro bo pewnie znów mi coś ważnego wypadnie
Ja Wam powiem, że plany sprzątaniowe mam od początku grudnia i codziennie sobie mówię..... jutro. i jakoś się nie udaje.
Dziś np zawiozłam małego do przedszkola, zrobiłam badania i siadłam z koleżanką o 10 rano w cukierni (koleżanka z terminem na lipiec) i tak po spożyciu kilku filiżanek herbaty i ciastek wyszłyśmy o 14-stej. Pojechałam po małego do przedszkola do sklepu i tyle znów było z moich planów. Już nie mówię że jutro bo pewnie znów mi coś ważnego wypadnie
Tonya
Ufff...jak mi miło, że nie jestem z tym sama
reklama
Tonya
Oli aja jak czytałam o dziewczyn przygotowaniach świątecznych: sprzątaniu, pieczeniu i pichceniu pyszności to się wolałam nie odzywać, bo ja generalnie poza piernikami które zrobiłam zanim mnie mdłości dopadły olałam temat świątecznych przygotowań w tym roku - też wyjeżdżalismy ;-)
A tak z innej beczki mam pytanie: jak mi gin na prywatnej wizycie dał skierowanie na badania krwi itp. to mogę je z tym skierowaniem zrobić za darmo czy lepiej od rodzinnego mieć?
A tak z innej beczki mam pytanie: jak mi gin na prywatnej wizycie dał skierowanie na badania krwi itp. to mogę je z tym skierowaniem zrobić za darmo czy lepiej od rodzinnego mieć?
Ostatnia edycja: