reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

to prawda, dorzucilam Mezowi do prezentu 😆
Ale oczywiscie mam stres bo miesiaczke powinnam dostac w zeszła srode, w sobote byl test jeszcze negatywny, i wczoraj zjadlam ciastko z kremem ze spirytusem… no i dzis przezywam czy nie zaszkodze tym…
Ja zawsze w przypadku takich wątpliwości czy nie zaszkodziłam.. przypominam sobie ile jest patologii, która pije całą ciążę, albo jara fajki czy co innego.. i rodzą dzieci - często zdrowe.
Jeden papieros albo jeden drink, bo jeszcze nie wiedziałaś, że jesteś w ciąży, nic nie zmieni moim zdaniem.
Nie można się tak katować 🙌

reklama
U mnie dzisiaj 3 dzień xonvea i jest naprawdę dobrze , a było tragicznie . Pojadłam dzisiaj trochę , zaciągnęłam mojego Pawła na 22:00 na pasterkę i już odpoczywam :) Oby jeszcze ta xonvea podziałała te dwa dni potem już mogą wrócić bełciki 😅

Ale oczywiscie mam stres bo miesiaczke powinnam dostac w zeszła srode, w sobote byl test jeszcze negatywny, i wczoraj zjadlam ciastko z kremem ze spirytusem… no i dzis przezywam czy nie zaszkodze tym…
ja robiłam we wtorek zupę cebulową na winie i zrobiłam sobie łyka. Na drugi dzień beta 35 i też miałam wyrzuty. Spokojnie znam osobę co paliła całą ciążę ( 😡 ) i dziecko zdrowe. A ile osób pije i jeszcze nie wie

Ja w poprzedniej ciąży w 6 msc zjadłam ciasto na spirytusie produkcji mojej mamy. A w tej dzień przed pozytywna beta kawałek torta mojego męża z alkoholem. No nic nie poradzimy :) na tym etapie napewno nie zaszkodzi. Wiele kobiet jeszcze nie wie o ciazy na tym etapie i jeszcze pije. Więc trzymaj się :)

Ja się wczoraj i dziś całą noc namęczyłam. Zawsze w ciąży zamiast zatwardzenia mecze sie z biegunkami. I dziś w nocy to było jakieś opogeum. I do tego okropny ból brzucha :( oby już minęło bo inaczej się wykoncze

reklama
Nadrobicie kochana. Jak szybko zadziała z antybiotykiem to zaraz go postawi na nogi :)
tylko szkoda ze apteki dyżurów nie mają 😖
Ja się wczoraj i dziś całą noc namęczyłam. Zawsze w ciąży zamiast zatwardzenia mecze sie z biegunkami. I dziś w nocy to było jakieś opogeum. I do tego okropny ból brzucha :( oby już minęło bo inaczej się wykoncze
biedna obyś szybko doszła do siebie 🫶 spróbuj może węgiel zażyć podobno w ciąży można

Do góry