reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
czesc
nie bylo mnie tylko jeden dzien a tu nadrabiania
wczoraj caly dzien lazilam... moze wychodze sobie porod bo oprocz lazenia i ewentualnego sprzatania nie bedzie innych naturalnych przyspieszaczy....

ja rozniez uzywam kay do zabijania zapachw w lodowce...

dzis mam caly dzien brzuch napiety, az ciezko oddychac...
uciekam do meza w nocy jedzie...

Normalnie mam fazę jak chodzę do kibla. Wypatruję czy przypadkiem mi wody nie podciekają, hehehe... Mała rusza się niewiele, brzuch się pręży. No Filipa właśnie urodziłam w 39t.1d.c., czyli wypada mi jutro, hehehe. Dobrze by było, bo mam dziś zejście psychiczne nr milionowy.

Karolap to ciesz się mężusiem póki możesz. :tak: A później wracaj do grupy wsparcia ;-)
Anka16... już Cię brało z tydzień temu bo pisałaś z tego, co pamiętam i nadal się kulasz, więc wiesz, jeszcze możesz się pokulać, hehehe;-)
Karolinkaz, zrobiłaś chatkę?
Lemoniada, gratulejszyn. Gdzie rodziłaś, tzn. w którym szpitalu?

hej :)))
ja zrobiłam chatkę, ale niewygląda! :) jestem mega lewa w kuchni, mi trzeba jak krowie na rowie, czy duzo mam smarowac, czy malo, bo pozniej mi duzo zostalo i zrobilam 2 chatki, mam nadzieje, ze beda lepiej smakowac, a jak nie to nastepnym razem juz napewno bedzie lepiej :))) dzięki Marcelina za przepis!!!:)))
miłego wieczorku, ja spadam do Męża :)))) fajnie by bylo urodzić jutro :))

szuszu
powodzenia!
Lemoniada, Tonya gratulacje!!!!!:)))

Na chwile człwoeik wylezie z domu a tu sie dwie rozpakowały :szok::-D Normalnie nie ma sprawiedliwości na tym swiecie :-D
Devi, rozmawiałam z lekarka, co pracuje w tym szpitalu i powiedziała, ze mam tam jechac i nic sie nie bac o miejsce, jak jest tłok, to krócej trzymaja po porodzie, wiec dwa dni i do domu :-D Generalnie to jadę do Oławy, bo znajomosci i najblizej :-D
Szuszu, moja chatka była gotowa po 3 godzinach, po 2 oblałam ją polewa, to dodatkowo namiekły te herbatniki. A! i jakbym zapomniała, to powodzenia jutro :-)

Szuszu- powodzenia jutro!
No i nie wiem co mam napisać, znowu.
Żeby się nie powtarzać to do mojej długiej listy boleści doszedł ból w stawach- są takie sztywne, słabo się zginają ale nie puchnę. No i kończy się pogoda ;( od jutra znowu zimno i deszcz... jaka szkoda.

TONYA- gratulacje. Ucałuj Arturka:)
Oczywiście Lemoniada tobie też gratuluję!

Ostatnia edycja:
reklama
Tonya i Lemoniada wielkie gratulacje:-)! Czekamy na więcej info:-)

Chatki baby jagi dzisiaj nie będzie, bo dopiero do domu wróciłam;-) A jeszcze muszę się dopakować i w chyba Relanium łyknąć;-)
Mi jest tak duszno, że nie daję rady oddychać..dobrze że jutro ma być chłodniej:-)

Do góry