reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
że Wam się chce coś pichcić, ja się zbieram 30 minut żeby coś w mikrofalówce podgrzać (ojeju jaka jestem beznadziejna, piję gazowane, jem z mikrofalówki, urodzę dziecko ufo :-D).

Szuszu o której godzinie potną Ci bebechy ?:-D.

Ktoś ma kontakt z Tonyą?

Mucha nie chce się.. ale chce się żreć ! hjahahah a zrobienie jej to naprawdę chwilka, bez pieczenia, bez pieprzenia, układasz se domek z herbatników :) idę sprzątać

Marcelinaa, nadal się nie chce :-D. Z jedzeniem ostatnio też mam jakąś fazę, że mi się nie chce ;-).

I jeszcze sprzątać Wam się chce :O:O
Boże,jestem mega wypompowana. I jedyne na co mnie teraz stać to..

Idę spać do Lilki :-D

:-D:-D ja na słodkie od 2 tyg mam paaaaaaaaaaarcie, że hej- aż se idę ukroić chatkę hahaha

a sprzątać.. nie chce się ale patrzeć na ten psi syf też a dziad jest, więc trza to wykorzystać, niech pomaga ! Odkurzacz w dłoń więc i jechana !

dzien dobry........
ale sie rozpisalyscie...

SZUSZU ja juz tez jestem w stresie przez twoja cc jutro...powodzenia!!!!
a wszystkie obawy sa nieuniknione chyba ale na pewno wszystko bedzie ok!

ASIACUR Ty tez nie martw sie na zapas, wszytsko bedzie w porzadeczku i za drugim razem bedzie szybciej i mniej bolesnie, tego sie trzymajmy!

DOMINIC fantastycznie ze DOminis wkrotce bedzie w domciu!

ciekawe jak tam TONYA

ja wlasnie upieklam ciasto (nie chatke he he, tylko sernik) i przygotowuje inne smakolyki bo potem przychodza do mnie kumpelki z dziecmi (oj bedzie pelna chata!) na spoznione urodziny, jeszcze tylko troche odkurzacz musi pojsc w ruch i bedzie dobrze!

kurcze reszty zapomnialam...

a tak w ogole ogladam wlasnie bajke z corka i sobie plakuje..ech ciaza....

Ostatnia edycja:
A wy dalej o tej chatce...cholerka dziewczyny ja powoli musze sie dietować i zrzucac kilogramy a nie o słodyczach myslec:wściekła/y:
anulek- pamietaj ze masz Nas a dla tatusia pewnie rozstanie z Wami jest dużo trudneijsze
Bishopka-a moze ty czekasz az w Oławie sie luzniej zrobi...czy rodzisz gdzie indziej?? A lewtywy sie nie bój, przy mnie dziewczyna miała robione kilka sekund i było po wszystkim. Mnie lewatywa omineła :)

Szuszu jak Ci fajnie że to juz jutro, u mnie jeszcze tydzień czekania.
Kurcze a w tym tygodniu nasilily mi sie dolegliwości III trymestru, tak było fajnie bo stopy mi nie puchły do tej pory, a teraz d... po dluzszym staniu lub chodzeniu robia sie napuchniete, tak jak i palce u rak, pierscionków i obraczki juz nie noszę bo sie boje ze jakbym niespodziewanie trafila do szpitala to bym ich przed operacja nie zdjeła:szok:

Dominic fajnie ze maly bedzie wkrotce w domku
No własnie co z tonya

A co do slodkiego to sobie wczoraj szarlotkę upichcilam a co

Byliśmy w odwiedzinach u siostry i powiem wam ze sie tam napatrzylam jak sie dziadkowie w zywienie malej wciskaja, bo np dziadek chce mala cukrem i czekolada karmic bo to takie ciekawe jak mala zje tak jak mucha mowi cos nowego i ochohoho jakie fajne i slodkie normalnie masakra. U mnie mam nadzieje ze nikt wciskac sie tak nie bedzie w to jak karmie moje dziecko lub jak je ubieram itp

Alez dzis parno, nic mi sie nie chce:no:

reklama
Do góry