reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Witajcie sierpnioweczki :)
Dawno nie pisalam bo duzo roboty z przygotowaniem koncika dla małej.
My caly czas czekamy. Na usg w 35tyg wyszlo ze mala wazyla okolo 3200g :)
Kurde boje sie ze bede miala problemy z urodzeniem jej naturalnie jak bedzie za duzo. Tatuś jak sie urodzil to wazyl 4500g... oj... cos sie zapowiada ze bardzo sie w niego wrodzi :D

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za wszystkie miłe słowa!!!!. Jak się trochę ogarnę, spionizuję i odzyskam nieograniczony dostęp do netu to napiszę więcej szczegółów. Generalnie i poród SN i CC są do przeżycia, obecność faceta - nie do przecenienia. Trzymam kciuki za wszystkie nierozpakowane, a Mamusiom już rozpakowanym, którym jeszcze nie miałam okazji pogratulować - serdecznie gratuluję!

Tonya, Lemoniada, Gratulacje!!!

szuszu, powodzenia jutro!

Ja dzisiaj wymieklam, znaczy nie ja konkretnie tylko moje spojenie lonowe. Nie moge chodzic tak mnie boli, ledwo sie kulam. Brzuch dalej boli jak na @. Staralam sie dzisiaj jak najwiecej chodzic, zeby wszystko mi sie nie zastalo ale jak tak dalej pojdzie to nie bede mogla sie ruszyc. Nie mam pojecia od czego to. Waga?

reklama
Lemoniada, Tonya gratulacje!

Co chwile mam bóle miesiączkowe + napina mi się cały brzuch. Nadal nie w głowie mi poród - jutro muszę zapisać się na paznokcie i zrobić z siebie tipsiarę :-D.

Do góry