reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

szuszu od 3 dni mam takie skurcze i bóle krzyżowe ze myślałam ze się rozpłaczę ze takie silne te przepowiadające. A dziś od rana koniec, zero ani jednego tylko brzuch mi się spina i sikam co 5 min. Pamiętacie może bo ja nie.. która z dziewczyn mimo odejścia czopu jeszcze nie urodziła??

Bishopka:-)

Trzymam kciuki, w weekend nikt nie urodził, w poniedziałek się zacznie:-D

reklama
a85 no ja mam nadzieję że to już:) Jejku jestem taka podekscytowana że szok!! W sumie moj gin jasnowidz twierdził że ja nie wytrzymam do 37 tyg a pózniej co wizyta słyszałam że jeszcze nie teraz.... Jeszcze trochę to potrwa:cool2:

jej jej jej ! ale żeście się rozpisały od wczoraj!

Robi się chwilkę, najdłuższy czas to oczekiwanie aż masa stężeje i herbatniki zmiekną.:biggrin2:

Asia tak jak Bishopka pisała, robi się chwile ale delektuje praktycznie dnia następnego.
Moja dziś rano otrzymała polewę ale zanim to zrobiłam odkroiłam se kawałeczek i jest baja!
Zaraz będzie wyżera bo polewa już ready.

Nie czytałam was co pisałyście wpadam na sekundę podziękować MARCELINIE- chatka jest zajebista! Pyszotka. A ja nie lubię słodkości:) Mój mąż już chyba 5 kawałków zjadł, zresztą wszystkim smakowało. Herbatniczki zmiękły idealnie:D
DZIĘKUJĘ

:zawstydzona/y::zawstydzona/y: bardzo się cieszę !!!!!!!!!!!!!!!

a co Wy z ta chatka wszystkie? chyba MArcelinaa wstawiala linka ale mi sie wtedy nie otworzyl, prosimy o szczegoly na kulinarnym...

Później wstawię na kulinarnym ze zdjęciem :-) teraz siedzę z farbą na głowie a właściwie idę ją już spłukać nad wanną..mam nadzieję, że się podniosę,.. potem sprzątanko i objazd rodzinny czyli chatka na salony do teściowej i rodziców.
Trzymajcie się w dwupaku (te co chcą hehe) !
Szuszu- zazdraszczam Ci, że to jutro !!

dobra! namówiłyście mnie !!
ja dzisiaj też zrobię, tylko Marcelina daj przepis, zdjęcia i instrukcje :))
szuszu Ty lepiej nie rób :p bo pojesz i czopki nie dadza rady :p

kurde ale lenistwo, już przez myśl mi przeszło czy nie udałoby mi się gdzieś kupić chatki :p

Ostatnia edycja:
dobra! namówiłyście mnie !!
ja dzisiaj też zrobię, tylko Marcelina daj przepis, zdjęcia i instrukcje :))
szuszu Ty lepiej nie rób :p bo pojesz i czopki nie dadza rady :p

Ja mam zamiar dzisiaj się objeść bo normalny posiłek zjem dopiero we wtorek:-D:szok:

EDIT: Matko...zapomniałam że to w lodówce swoje musi postać, co oznacza że nie zjem ciacha:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry