reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

witajcie ;)
czaję się i czaję zeby do was dołączyc .... aż w końcu piszę ;)
jestem mamą 3 dzieci w wieku 5,7 i 9 lat i małej niespodzianki ;)
już zapomniałam o tych wszystkich przyjemnościach ciążowych i znowu muszę sobie przypominać ;)

przytyłam już 3 kg i brzusio wypycha mi coraz bardziej.... ale u mnie tak jest a potem dzieci ponad 4 kg rodzę
( oprócz pierwszego który miał zaledwie 1820 w 31 hbd urodzony )

reklama
asiacur nie 1 kg tylko poltorej a od poczatku ciazy juz 3a w 1 trymestrze powinno sie do 2;/
oli przez moja niskavsamoocene ciezko mi bedzie znosci przytycie choc wiem ze to nie unknione w ciazy bo boje sie co bedzie po i czy podolam schudnac majac prblemy z nadwaga ... ale tp nie czas i miejsce chcialam to tylko napisac zeby to z siebie wyrzucic..
bazuka bardzo mi przykro jednak jestem dobrej mysli i wierze ze bedzie dobrze ;-)
devi nie pomoge;/
Witaj Gabinia fajna gromadka:-)gratulacje;-)

Bazuka, trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i bardzo w to wierzę.
Witam nowe sierpnióweczki:-)
Ja już przytyłam 2-3kg mimo, że bardzo mało jem. Mam oprócz tego mega zaparcia, może to dlatego no i wodę zbieram, tak jak w poprzedniej ciąży:crazy:
A mój brzuch wygląda jak w co najmniej 4 miesiącu, zwłaszcza wieczorem. Spokojnie mogłabym już dodać fotki do galerii brzuszków;-)

Witam w Nowym Roku!

Troche Wam zazdroszcze tego tycia a raczej apetytu. Ja schudlam jak narazie 2kg przez ciagle mdlosci i wymioty. Ale mam nadzieje, ze bedzie lepiej i nadrobie!

Mam pytanie, czy ktoras z mam posiada wiedze na temat zywieniowej nietolerancji zboza i ciazy? Nietolerancje wykryto u mnie kilka miesiecy temu i od tego czasu nie jadlam niczego z maka pszenna ale od zajscia w ciaze mam taka chec, ze drozdzowki snia mi sie po nocach. :baffled:

reklama
witajcie :)
malami ściskam Cię mocno kobietko kochana, bardzo Ci współczuję, ale naprawdę dzielnie sobie radzisz, myślę, że wiele osób jest z Ciebie dumnych. Niech Cię optymizm nie opuszcza i niech się nowa fasolinka zagnieździ najszybciej jak się da
magge masz termin na ten sam dzień co ja :)
bazuka trzymam kciuki za Ciebie, dbaj o siebie i leż plackiem jak trzeba
sagaa i szuszu mi brzuch wieczorami już tez wychodzi, a odkąd odkryłam, że najlepszą metodą na mdłości jest ciągłe jedzenie to się zastanawiam jak będę wyglądać z parę miesięcy....hihihi
malgo jak Cie tak bierze na drozdzowki ochota to cos w tym jest, spytałabym jakiegoś lekarza, no bo ile można się męczyć :)

Ostatnia edycja:
Do góry