reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Cześć dziewczyny:)
Jestem tu nowa. 8TC:)Termin mam na 8 sierpnia. Trochę jestem przewrażliwiona bo to moja 2 ciąża, pierwszą poroniłam:( Mimo tych niesympatycznych dolegliwości ciążowych ( 'poranne' mdłości, które trwają cały dzień) mam nadzieję że tym razem wszystko będzie ok. W 7 tyg miałam usg i słyszałam już serduszko:)
Pozdrawiam a szczególnie ściskam te,którym się nie udało.

reklama
Tak, robiłam test już 3 tyg. temu. Byłam dwa razy na usg. Ostatnio we czwartek - ciąża wg usg to 6tyd. a OM 7prawie 8. Termin 24sierpnia.

Nie wstawiam suwaczka, bo jak wiadomo wszystko się może zdarzyć.
Dziewczynom, którym się nie udało ogromnie współczuję i ściskam mocno.

Malami - jestesmy z Toba, mam nadzieje, ze za kilka m-cy uda sie ponownie i bedzie juz wszystko dobrze. Zycze ci tego z calego serca :) buziaki dla Ciebie

Od jutra znowu do pracy, na sama mysl juz mi sie odechciewa...
Dziewczyny lubicie swoja prace? chodzicie tam z chcecia??

Witam w Nowym Roku, który dla Nas będzie taki wyjątkowy :)

Malami- bardzo mi przykro kochana ale dzielna z ciebie dziewczyna :)

Witam też wszytskie nowe sierpnióweczki :)

Naja- ja lubie swoje prace bo pracuje prawie 'na swoim' ale strasznie mi sie nie chce tam iść. Ostatnio jestem straszny leniuszek :( a tu jeszcze do zaliczeń na uczelni trzeba sie przygotowac bo zaliczenie już w następny weekend :(

Ja lubię swoją pracę ale ostatnio jestem cały czas śpiąca i zmęczona i przez to nie mam na nic ochoty. Śpię 8 -9 godz dziennie, a i tak jak nie pracuję to ucinam sobie popołudniową drzemkę. Mam nadzieję,że to wkrótce minie:)

Witam nowe sierpnióweczki:-)
Ja jestem mega zmęczona i niedobrze mi, zwłaszcza wieczorem :dry:
A ja mam własną firmę, więc mam elastyczne godziny pracy. Chociaż ja również się trochę rozleniwiłam ostatnio...;-)

reklama
Do góry