Dziewczyny czy zdarzają Wam się w tych pierwszych tygodniach bóle brzucha podobne do tych przed @? Wprawdzie mój gin powiedział,że w pierwszym trymestrze mogę odczuwać takie bóle ale i tak się trochę niepokoję. Od 2 dni takie mam
reklama
Dzięki devi , chyba za bardzo schizuję ale coś od początku ciąży źle się czuję. Na dodatek już zdążyłam przejść 2 przeziębienia i grypę żołądkowa I mimo ,że ogromnie się cieszę to cały czas się zastanawiam kto nazwał ciążę stanem błogosławionym
maggie78 mnie się zdarzają, zwłaszcza w te dni, kiedy byłaby... podobno to normalne
wiara.nadzieja.milosc
Zaangażowana w BB
Tez mam od czasu do czasu takie bole. Do gin ide na poczatku lutego dopiero, bo wtedy bede w Polsce, a tu u mnie w Szkocji usg robia dopiero w 10-12 tc narazie wszytsko jest ok wiec nie martwie sie na zapas...
sagaa31
Fanka BB :)
Witam nowe mamy!!;-)
Kamila dziekuje za zyczonlka:*Malami
mega mi przykro, a zarazem Cie podziwiam za tak dobre podejscie do sprawy ja ide na wizyte w czwartek i jak zwykle odczuwam stres..
Własnie wrocilam z Sylwka w gorach bylo milo spokojnie i w przyjacieleskim gronie o 1;30 wymieklam i zasnelam
ogolnie przez to jedzenie kg mi przybylo i strasznie mnie to doluje alr to nie czas i miejsce na uzalanie sie.
Zycze Wam Sierpniówki szczęśliwych rozwiazan, zdrowia oraz wytrwalosci i cierpliwosci tego nam bedzie trzeba w tym roku;-)
Maggieból brzucha mnie jeszcze tez nawieda is niepokoje ale ylumacze sobie ze dzidzia rosnie i macica sie rozciaga najwazniejsze ze nie ma plamien i mocnych skurczy..
Mama 3 mam kciuki i czekam na wiadomosc:*
Kamila dziekuje za zyczonlka:*Malami
mega mi przykro, a zarazem Cie podziwiam za tak dobre podejscie do sprawy ja ide na wizyte w czwartek i jak zwykle odczuwam stres..
Własnie wrocilam z Sylwka w gorach bylo milo spokojnie i w przyjacieleskim gronie o 1;30 wymieklam i zasnelam
ogolnie przez to jedzenie kg mi przybylo i strasznie mnie to doluje alr to nie czas i miejsce na uzalanie sie.
Zycze Wam Sierpniówki szczęśliwych rozwiazan, zdrowia oraz wytrwalosci i cierpliwosci tego nam bedzie trzeba w tym roku;-)
Maggieból brzucha mnie jeszcze tez nawieda is niepokoje ale ylumacze sobie ze dzidzia rosnie i macica sie rozciaga najwazniejsze ze nie ma plamien i mocnych skurczy..
Mama 3 mam kciuki i czekam na wiadomosc:*
Maggie, nie martw się na zapas. Bóle ala miesiączkowe to normalka. Macica się rozciąga czy coś
Sagaa - 1kg się przejmujesz? No co Ty.
Pocieszę Cię, ja w pierwszej ciąży przytyłam ponad 20kg i dałam radę to zrzucić potem, mimo że najwięcej tłuszczu mi przyrosło, bo młody ważył zaledwie 3kg.
Nie dołuj się:-)
Ja teraz też ciągle się objadam - ale jakieś warzywa, owoce itp. Przynajmniej wtedy mnie nie muli. Wieczorami za to mam mega wzdęcia. Dobrze że zaparć jeszcze nie mam, hehehe...
Sagaa - 1kg się przejmujesz? No co Ty.
Pocieszę Cię, ja w pierwszej ciąży przytyłam ponad 20kg i dałam radę to zrzucić potem, mimo że najwięcej tłuszczu mi przyrosło, bo młody ważył zaledwie 3kg.
Nie dołuj się:-)
Ja teraz też ciągle się objadam - ale jakieś warzywa, owoce itp. Przynajmniej wtedy mnie nie muli. Wieczorami za to mam mega wzdęcia. Dobrze że zaparć jeszcze nie mam, hehehe...
dziewczyny, a czy na hemoroidy odbytu można stosowac czopki np. proctoglivenol?? Nietety to mój częsty problem i zawsze korzystam z tego leku a teraz nie wiem czy mogę?? Na instrukcji jest tylko napisane standardowo, ze w przypadku ciązy i karmienia kazdy lek nalezy skosultować z lekarzem...:/ wiec niby nie jest kategorycznie zabronione
Oli.B
Fanka BB :)
devi myślę, że powinnaś skonsultować z lekarzem, jak chcesz to zapytam mojego we wtorek jak masz wizytę za dłuższy czas. Na pewno coś można stosować bo hemoroidy ponoć w ciąży są częste.
saga nastaw się pozytywnie do swoich kilogramów nie masz wyjścia kochana
saga nastaw się pozytywnie do swoich kilogramów nie masz wyjścia kochana
reklama
Bazuka
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny,
wszystkiego najlepszego w Nowym Lepszym Roku 2011
Ja właśnie ten rok rozpoczęłam od wizyty w szpistalu ze względu na obfite plamienia i mocne skurcze Lekarz powiedział, ze jest ryzyko poronienia i przepisał mi Duphaston Trochę się zdołowałam przez to wszystko no ale mam nadzieję, że będzie dobrze. Poleżę trochę i odpocznę i wszystko będzie ok - bo musi być.
Mam nadzieję, że Wam rok zaczął się lepiej
Buziole
wszystkiego najlepszego w Nowym Lepszym Roku 2011
Ja właśnie ten rok rozpoczęłam od wizyty w szpistalu ze względu na obfite plamienia i mocne skurcze Lekarz powiedział, ze jest ryzyko poronienia i przepisał mi Duphaston Trochę się zdołowałam przez to wszystko no ale mam nadzieję, że będzie dobrze. Poleżę trochę i odpocznę i wszystko będzie ok - bo musi być.
Mam nadzieję, że Wam rok zaczął się lepiej
Buziole