reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Witam dziewczeta
Przepraszam ze sie nie odzywalam ani nie dawalam znaku zycia:-(, ale tak sie w tamtym tyg spieszylam do tego szpitala że zapomnialam wziąść kontakt tel do którejś z was. U mnie generalnie wszystko ok. okazalo sie ze wody nie ciekna i że wszystko inne tez ok potrzymali mnie na obserwacji i wypisali ze wskazaniem stawienia sie po 15 do szpitala juz na ciecie.
Gratuluje wszystkim tym które sie ostatnio rozpakowaly i lece nadrobic co u Was

reklama
Cześć wieczorową porą :-)

JJ gratki wielkie - ależ Ci szybko poszło :-)

A u mnie cały dzień cisza...poza tym, że godzinę temu wypadł mi czop - wciąż czekamy. Może w nocy się ruszy jak to zwykle bywa...

Ja tez juz sie ciesze ze mnie do domu puscili bo myslalam ze mnie wiecznie na obserwacji trzymac beda albo i do rozwiazania a tego nie chcialam, bo co jeszce te prawie 2 tyg w domu to w domu. No i fryzjera mialam w planach przed porodem i wogole a tak to zupelnie bylabym nieprzygotowana.
Nafaszerowali mnie w szpitalu dieta wysokobialkowa ktora mam jeszce kontynuowac i mala odrazu skoczyla na wadze. Dzis na usg 2900 mniejwiecej wyszlo, wiec i odrazu ja spokojniejsza. Poza tym codziennie 2razy ktg sluchanie brzucha co 2h nawet w nocy:szok:, co mnie wybudzalo z rytmu snu ale dzieki temu sie uspokoilam ze mimo owinietej pepowiny z mala wszystko jest ok

Gabi u mnie to akurat cc ze wskazań ortopedy jestem po operacji kregoslupa, juz teraz mam problemy z chodzeniem, jak rozmawialam z moja ortopedka to odrazu mi sama powiedziala ze nie widzi porodu SN u mnie, ale w roznych szpitalach jest roznie, teraz jak bylam na obserwacji to jak im powiedzialam po jakiej operacji jestem to odrazu tez mówi o cc nawet nie widzac papierka od mojej lekarki.

hej hej
o widze ze czopy powoli Was opuszczaja...to kto nastepny do porodu? TONYA? BISHOPKA? BETi? (to chybaq u Ciebie bylo cos zielonego? dowiedzialas sie co i jak?)
trzymam kciuki za wszystkie!!!!

COKIES Ty chyba jutro do sztpitala jedziesz, wielkie kciukasy za CIEBIE!

zapisuje sie do MArcelinaaaaaaaaowej grupy smierdziakow, jestesmy juz w piatke he he

MARCELINAA wspolczuje kartki na drzwiach

a snilo mi sie ze mialam porod dluuuuuuuuuugi i niesfinalizowany, moze dlatego ze z TOBA MUCHA he he...no a ze porod boi sie MUCHY wiec sie obudzilam

NADZIEJA witaj i mam nadzieje ze ebdziesz tu czesciej!

SZUSZU no takie sloneczniki to moga wciagnac, dlatego ja zadnych nie kupuje...

ale mialam dzis dzien..bylam u ginki, ta powiedziala ze mam duzo chodzic (ja i tak caly dzien an nogach jestem, nie wiem chyba jakis maraton musze przed porodem zaliczyc w takim razie), no w kazdym razie dzien mialam zalatany- od ginki do domciu na sprzatanie, potem poszlam do kosmetyczki na pielegnacje i masaz stop plus gratis mi zrobila masaz twarzy he he, zadoscuczynienie za wczorajszy mandat, potem püolatalam jeszcze po miescie i zakupow narobilam jak glupia, wracam do domu no i nagle stwierdzam, ze nie mam portfela, wiec znow nalatalam sie po okolicy, za autobusem lecialam w ktoirym godzine wczesniej jechalam, okazalo sie ze to byl nie ten, wiec znow pytalam w innym, bylam w banku karte zablokowac...normalnie high speed i stres...potem odebralam corcie z przedszkola i w domciu opowiadajac jej o moich przygodach patrze a na podlodze pod taka poducha na ktorej zwykle cora w kuzchni siedzi jest portfel....jak kazdy taki dzien do terminu bede miala to chyba jednak wczesniej urodze...

reklama
Do góry