reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

hej jestem super spacer pogoda jeszcze lepsza ostatnie pranie już schnie na balkonie :) zaraz sobie zrobię kawkę mrożoną

malgoo- tak chodzę jeszcze do pracy ale tylko tak 2-3 razy w tygodniu i na 4-5h a nie na 12 jak to miałam w zwyczaju wcześniej

karolinkaz - powodzenia na wizycie

reklama
beti - w Bydgosczy też są :-) mieszkam koło jednego i bardzo go lubie :-) mój nie przepada za np kopytkami a dla 1 osoby mi sie nie chce robić to jak mam ochotę to biorę na wynos i jestem szczęśliwa , i mają najlepszy na świecie omlet ze szpinakiem :-)

Dziewczyny pytam śmiertelnie poważnie i liczę na odpowiedzi bo temat bardzo wstydliwy.. pod koniec dnia, mimo zapachowej wkładki, mimo podmywania się, czasem i zmieniania majtek 2 razy dziennie- przy MINIMALNYCH upławach mam bardzo nieprzyjemny zapach bielizny.. nie jest to żaden rybi zapach- bo tak teraz czytam w necie, po prostu taki smrodek.. obleśny.. czy któraś z Was też ma coś podobnego? :zawstydzona/y:
Myślałam, że może dlatego że często sikam czy poce się..ale nie jest to zapach potu, nie jest to też mocz choć z nim mi się to najbardziej kojarzy...

Szuszu- daj nam się też napatrzeć ;-)

JJ gratuluję!

Marcelinaa, moja gin mi powiedziała, że (w sumie to mi się średnio spodobało) nawet jak wyjdzie, że mam paciorkowca, to ona mnie już teraz leczyć nie będzie, że dadzą antybiotyk przy porodzie i tak, więc ma mnie w nosie :-D. Na szczęście nie wyszedł. Więc się nie martw ;-). I dla mnie magią jest cały czas to, że po co to ten wynik do cesarki? Z 'zapachem' nie pomogę.

Dziewczyny pytam śmiertelnie poważnie i liczę na odpowiedzi bo temat bardzo wstydliwy.. pod koniec dnia, mimo zapachowej wkładki, mimo podmywania się, czasem i zmieniania majtek 2 razy dziennie- przy MINIMALNYCH upławach mam bardzo nieprzyjemny zapach bielizny.. nie jest to żaden rybi zapach- bo tak teraz czytam w necie, po prostu taki smrodek.. obleśny.. czy któraś z Was też ma coś podobnego? :zawstydzona/y:
Myślałam, że może dlatego że często sikam czy poce się..ale nie jest to zapach potu, nie jest to też mocz choć z nim mi się to najbardziej kojarzy...

Ja mam tak praktycznie całą ciążę...to taki dziwny zapach, dla mnie troszkę nawet chemiczny, mocny, no ale wielkokrotnie byłam badana i wszystko czyste,więc widocznie ja tak mam... :zawstydzona/y:

reklama
Do góry