reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

BISHOPKA a no to sie niedlugo rozpakujesz, tylko pochodz dzis!!!DOMINIC super waga DOminisia, fajne newsy! no poza tym o niedociaglosiach Twego gina...wrrrrrrrrrrrrrrrrrrbuu przedszkole do mnie zadzwonilo i powiedzialo ze mam nie przychodzic bo jest tylko 5 dzieci na ta wycieczke dzis i przedszkolanka nie potrzebuje mojej pomocy....

reklama
Był seksik, ale to jest przereklamowane :-D
Co do seksu po cc to lekarze zalecaja po zakonczeniu połogu, czyli po 6 tygodniach, ale jęsli blizna Cię nie ciągnie, nie masz oporów, to myslę, ze 3 tygodnie po, to jest dobry czas :-D uważaj tylko, bo teraz jestes płodna :-D
susumali, niedługo powiadasz?, trzymam cie za słowo, a jak nie to zobaczysz :-D:-D

Susumali zapraszam do mnie, podłogi do mycia, kartony do rozpakowania, okna też można by już machnąć;-) A poważnie to lipa, już się nastawiłaś na wypad z przedszkolakami.

A seksik był?;-)

Ile po cc mam się powstrzymywać od rzucenia się na mojego faceta?:-)
Najlepiej wsytrzymac sie do końca pologu czyli te 6 tyg, ale jesli masz duza ochote to mozna i wczesniej, ale wtedy zalecalabym uzycie prezerwatywy, niestety sperma jako zmieniajaca odczyn w pochwie jest wrotami do roznego rodzaju zakazen w czasie pologu, a nieobkurczona macica jest niestety podatna na rozne zapalenia i zakazenia dlatego tak mowia o wstrzymywaniu sie te 6 tyg

Cześć Dziewczyny!!!:))

Ale tu cisza!!!!
Ja miałam dzisiaj najgorszą noc od początku ciąży i to nie przez ciąże, a przez zęba!!!siedziałam pól nocy w kuchni :( prawie płakałam z bólu :((po raz pierwszy ciesze sie, ze ide do dentysty, mam o 11:30 umowiona wizyte,

Marcelina temat dentysty byl juz poruszany jakis czas temu, cos mi swita, ale nie do konca, mozne leczyc zeby pod znieczuleniem w ciazy??? w ogole to nie wiem czy beda chcieli to leczyc, bo to osemka jest :/

Biedroneczka super Cie widziec! tez pytalam jakis czas gdzie jestes!:) u Was w szpitalu tez pytają kobiety rodzące kiedy czuły pierwsze ruchy? i jaka teoria co do tego???:))

dominic super wiesci!!! zycze Wam, zebyscie w nastepnym tygodniu juz byli w domku razem!!!!

no Dziewczynki rozpakowywać się!!!!:)))

Ja jak mi powiedziała jakiś czas temu gin, że mam rozwarcie byłam pewna, że urodzę wcześniej, a tutaj termin wyznaczonego porodu sie zbliza, a ja brzuch wysoko, zero czopa, skurcze raz dziennie moze :p bylam pewna, ze do takiego tygodnia to nie wytrzymam!!!:)

no i do Szczecina w sumie tez na piechotke moglabym zajsc he he DOMINIC

co do sexu ja bym poczekala...

ech trzeba czyms sie zajac, chyba pojde na zakupki kosmetyczne plus srodki czystosci a potem sobie wloski farbne..?

A85 wspolczuje bolu zeba i powodzenia u dentysty dzis!

A85 można znieczulać w ciąży, ja pod znieczuleniem miejscowym miałam 2 zabiegi cieśni. Przy jednym obecny był nawet ginekolog i potwierdził, że jest to nieszkodliwe dla płodu. Powodzenia u dentysty.

Pamiętacie moich zarąbistych sąsiadów bliźniaków? Wg przewidywań wszystkich dają się nam we znaki. Jeden z nich notorycznie parkuje na moim miejscu parkingowym i w nosie ma, że zwracam mu uwagę. Więc wczoraj zakupiłam blokadę parkingową. A noc sąsiedzi w klatce obok mieli dzięki nim pierwszorzędną. Ich goście zorganizowali sobie randkę na klatce łącznie z seksikiem. Cdn ... (zapewne).

Cześć kobietki :-)
Nie miałam czasu aby zajrzeć do Was przez kilka dni ,nowa sytuacja i trzeba sobie życie troszkę przeorganizować .
U nas wszystko ok.Wczoraj byliśmy z Krystiano na pierwszym spacerku spał jak suseł 2,5 godziny.Wózek spisuje się rewelacyjnie-dosłownie płynie po chodnikach -bajka!!!!.Krystiano miał wczoraj ważenie w przychodni i pierwwsze spotkanie z lekarzem.Urodził się z wagą 3800 po wyjściu ze szpitalamiał 3670 wczoraj miał już 4kg.Rośnie w oczach ,jest przesłodki ale wkość już potrafi dać jak np. nie chce mu się w nocy spać ale ogólnie dajemy radę-dobry korektor pod oczy i można się pokazać ludziom :-D
Córcia dużo pomaga ,mąż ma urlop więc też się dwoi i troi .
Dziewczynki życzę Wam wszystkim nierozpakowanym jeszcze szybkiego bezbolesnego porodu i pięknych zdrowych bobasków,a wszystkim rozpakowanym dużo snu ,cierpliwoeśći i zdrówka dla słodkich,malutkich pociech:-).
Będę się starać zaglądać częściej,bo brakuje mi naszych wspólnych rozmów.
To mój Krystiano
20110728180.jpg20110731198.jpg

reklama
Do góry