reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Bishopka, ale to nie mi palma odbija tylko jemu..a jakie hormony u niego, ciążowe:-D?
Maggie, no widzisz...dobrze że Twój sprostał zadaniu chociaż;-)
A to nie przechodzi z Toba ciąży ?? :-D:-D Wiem, że to o Ciebie chodzi i miałam na myśli to, że może pod wpływem rzeczonych hormonów jesteś bardziej nerwowa :-) a przecież nie wiem jak było u Was przed ciążą.

reklama
A to nie przechodzi z Toba ciąży ?? :-D:-D Wiem, że to o Ciebie chodzi i miałam na myśli to, że może pod wpływem rzeczonych hormonów jesteś bardziej nerwowa :-) a przecież nie wiem jak było u Was przed ciążą.

Ja w tej ciąży jestem oazą spokoju, pracusiem i w ogóle, a jemu na mózg padło..ale cóż widziały gały co brały..
Dobrze że mam Was:-D

Ja w tej ciąży jestem oazą spokoju, pracusiem i w ogóle, a jemu na mózg padło..ale cóż widziały gały co brały..
Dobrze że mam Was:-D
Nie mów hop :-D z nami nie mieszkasz, bo nie wiadomo jakie miałabys zdanie ;-):-D A wiesz jak to jest z chłopami? jak z psami :-D musi mieć swoje posłanie, trzeba nakarmic i wypuścić na wieczor. :-D

hejka
Tonya gratuluje ci stoickiego spokoju i oby tak dalej, najważniejsze jest optymistyczne nastawienie

susumali kochana otoczenie ci nie służy, współczuje ci, hieny jedne, mam nadzieje że życie ci wynagrodzi w czymś innym

szuszu tule cie, ach te chłopy gorzej jak baby w ciąży:wściekła/y:

mucha gratki

devi dziękujemy za twoje piękne podejście do porodu, mam wrażenie że było lekko i przyjemnie:eek: ale przynajmniej pokazałaś innym dziewczynom że nie zawsze musi być tak strasznie

Bishopka huahaha teraz jak wyjme lizaka z torby w szpitalu to od razu mi sie przypomni hahahaha nie złe

a ja dzisiaj jak nie w ciąży, normalnie nie pamiętam kiedy ostatnio się tak czułam, wysprzątałąm całą chałupę, z dziećmi sie pobawiłam, obleciałam pół miasta, do parku poszłam i na plac zabaw i nic mnie nie boli szok nawet nogi ani kręgosłup, może ktoś mi przez sen coś podał ?

Marcelina narobiłaś mi smaka na to ciasto - u nas w domu nazywa się to "domek" i dziś zadzwoniłam do Taty który ma w sobotę urodziny i powiedziałam że jestem w ciąży i nie może mi odmówić i niech po wielu wielu latach zrobi domek :-) więc do soboty nie mogę urodzić :-p

reklama
Do góry