reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
Wiecie co ten durny chłop mój dzis wymyślił ?? :-D
A wiec kupiłam lizaki do szpitala (choc nie wiem po co ) i młody sie pyta po co te lizaki, więc mu odpowiedziałam, ze do szpitala. On zrobił wielkie oczy i pyta po co ? (zawsze w ten sam sposob pyta), więc mu odpowiada, ze w czasie porodu, a na to mój chłop mu tłumaczy: lekarz bierze lizaka i wkłada tam skąd Szymon wyjdzie (wskazał na krocze) Szymon chwyci ustami za lizaka i wtedy lekarz szarpnie i go wyciągnie :-D:-D normalnie myslałam, że mi wody odejda ze smiechu.

Susumali- dziękuje ślicznie:-) Ale u mnie cały czas bez zmian- boleści i skurcze na tym samym poziomie cały dzień i już mam ich kompletnie dość. Mogłoby sie cos bardziej ruszyć to bym do szpitala pojechala a tak nie chce jechac bo nie chce zeby mnie zostawili na obserwacje:-( A co do mandatu to świństwo !

Blackberry- uważam, że bardzo dobrze robisz, i na pewno nie jestes podła, każdy facet to egoista...

Maggie, lepiej może nie :-D i tak już moje dzieci cierpią na tym punkcie, na słowo chcesz loda wszyscy sie smieja :-D
mal-gosia, zawsze to razniej :-D bedziemy wtedy robic zakłady, ktora pierwsza ;-)
Szuszu, przykro mi, ale może to hormony i złośc przejdzie ?

Bishopka, ale to nie mi palma odbija tylko jemu..a jakie hormony u niego, ciążowe:-D?
Maggie, no widzisz...dobrze że Twój sprostał zadaniu chociaż;-)

reklama
Widzę że temat facetów więc ja milczę bo mam takiego wku*** na swojego :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: że strzeliłabym go gumką od gaci prosto między oczy :-D :-D :-D :-D

Do góry