reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

reklama
A właśnie, słyszałyście co się dzieje w Poznaniu w szpitalu? 4 malusich dzieciaczków ma sepsę :( Tak mi smutno. Nie planuje któraś rodzić w tym szpitalu? Nie pamiętam jaka to ulica ale na P.

DEVI - jesteś niesamowicie dzielna!!! Gratulacje dla Was!!!
Tonya
- trzymaj się w takim razie - podziwiam Cię za stoicki spokój:tak:
Szuszu - staników do karmienia z Allesa jeszcze nie używałam:-) ale z tych standardowych jestem bardzo zadowolona, używam ich od dawna, bo i bez ciąży miałam lekko nietypowy rozmiar - 65 E. Teraz kupiłam jeden do karmienia 70 F - miękki z fiszbiną i umówiłam się z babeczką u której zawsze kupuję, że jakby co Sz. podjedzie mi wymienić na inny rozmiar i dobierze jeszcze jakiś fajny.
Akutan - mnie też się zdarza wymiotować od 2 tygodni, nie jest to często jak na początku, ale zdarza się - ostatnio po umyciu zębów :baffled:

A ja jestem wkurzona na maxa. Czy ja mówiłam, że mój Sz, to zarąbisty facet??? COFAM!!! Cały dzień siedziałam samiuśka w domu, on wrócił o 18. Wiem, że ma teraz gorący okres w pracy, ale wrócił i stwierdził, że musi pójść na rower się odstresować. Zjadł obiad i poszedł. Znowu jestem sama. Zajebiście. Mówię mu, że ja w takim razie jadę do rodziców bo chciałabym mieć się do kogo odezwać. Wszyscy gdzieś zajęci, albo na wakacjach, a ja tu gniję. Zadzwoniłam do rodziców -ich też nie ma w domu, ale zaraz wrócą to pojadę, potem zaliczę Ikeę, Leroy Merlin i wrócę najpóźniej jak się da. Mam ewidentną potrzebę wzbudzenia w nim poczucia winy. Chyba jestem podła.

Balckberry z facetami tak już jest:) chociaż mojego i tak podziwiam chodzi za mną i pyta czy już nie rodzę..:)

A JAK TAM MĘŻOWIE INNYCH FORUMOWICZEK?? WYBIERAJĄ SIĘ NA SALĘ PORODOWĄ??

Blackberry, nie sądzę abyś była podła, chcesz tylko odrobiny uwagi dla siebie, zwłaszcza, ze siedzisz sama w domu. też bym tak zrobiła.
Tonya, trzymam kciuki za Ciebie :-)
Kolejna kobietka co miała na mnie czekać szykuje sie do porodu :-( wieć tak jak pisałam- rodze z Muchą w grudniu :-D:-D
Chociaż dziś kupiłam tonic, może chinina na mnie podziała, bo sexs to wiecie :-D przereklamowany jest.

PaulaBaby, witamy na forum! Ja mam zero objawow i boje sie, ze raczej przenosze. Jestem w UK, na poludniu a tu wszystko odwrotnie niz w samolocie!

Akutan, ja bralam Phenergan przez pierwsze 4 miesiace, bo bym sie wycienczyla. Wiem, ze jest odpowiednik w Polsce, mozesz zapytac lekarza. Ten lek powstrzymuje mdlosci.

Tonya, normalnie jestem cala podekscytowana i czekam na dalsze info!

Bishopka, dolaczam do porodu w grudniu!

A moj mlody dzisiaj bardzo spokojny, nie znosze jak ma takie dni, siedze i pilnuje kazdego ruchu, wrrrrrr......

reklama
Do góry