reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Megmarion - okolice Ojcowa , strona północna ale chyba wymyśliłam coś tylko nie wiem jak mój M na to zareaguje: jadę swoim autkiem na wszelki wypadek w bagażniku torba szpitalna, jakbym coś się źle poczuła to staję na poboczu kładę się do tyłu i dzwonie po karetkę lub taksówkę. Jeżeli wszystko ok to jadę na Galla robię badania, wyrabiam sobie kartę żeby mieć dostęp do wyników online a nie jeździć drugi raz po odbiór, wchodzę do szpitala zobaczyć moja sis i malutkiego Jasia!! i wracam do domku

Lukrecja -
ja paciorka miałam i dostałam antybiotyk dowcipny (przez 7 dni dalacin), wczoraj lekarz mi mówił żeby do porodu koniecznie wziąć wynik i tam będą mi podawać profilaktycznie jeszcze raz dożylnie (podobno ma być podany na min 4h przed porodem ale jak się nie zdąży to dziecku podają po urodzeniu i jest luz)
z układem krzepnięcia to ja słyszałam coś o tygodniu a może nawet 2? ja będę robić jutro a w pon mam iść do szpitala - chyba w next week będę miała już dzidzię.

reklama
mala cola light i już mam powera :) włączyłam na cały regulator Muse (co by mały przyzwyczajał się do dobrej muzyki :)) i zaczynam sprzątanie

mucha jesteśmy identyczne, przyjechał spóźniony ponad godzinę wał z zakupami, a ja mu jeszcze 10% napiwku dałam :wściekła/y: Q.....a nigdy się nie nauczę
flower dasz radę ja ze skracającą się szyjką robię trasy po 350 km, bez torby i z synem 2 letnim. W razie co mam plan dzwonię po karetkę, na policję (żeby się synkiem zajęli, i do tatusia - który może w takiej sytuacji wybierze zajęcie się synkiem nie kundlem ) :-D

Oli.B, ja mojej policzyłam na górkę wypłatę dzisiaj :-D. Twój facet nie jedzie z Tobą na tę cesarkę ?:O

P-o-w-i-e-d-z-i-a-ł-a-m.
Za 15 minut stanę się inną osobą :-D.

reklama
Do góry