flower188
Fanka BB :)
Megmarion - okolice Ojcowa , strona północna ale chyba wymyśliłam coś tylko nie wiem jak mój M na to zareaguje: jadę swoim autkiem na wszelki wypadek w bagażniku torba szpitalna, jakbym coś się źle poczuła to staję na poboczu kładę się do tyłu i dzwonie po karetkę lub taksówkę. Jeżeli wszystko ok to jadę na Galla robię badania, wyrabiam sobie kartę żeby mieć dostęp do wyników online a nie jeździć drugi raz po odbiór, wchodzę do szpitala zobaczyć moja sis i malutkiego Jasia!! i wracam do domku
Lukrecja - ja paciorka miałam i dostałam antybiotyk dowcipny (przez 7 dni dalacin), wczoraj lekarz mi mówił żeby do porodu koniecznie wziąć wynik i tam będą mi podawać profilaktycznie jeszcze raz dożylnie (podobno ma być podany na min 4h przed porodem ale jak się nie zdąży to dziecku podają po urodzeniu i jest luz)
z układem krzepnięcia to ja słyszałam coś o tygodniu a może nawet 2? ja będę robić jutro a w pon mam iść do szpitala - chyba w next week będę miała już dzidzię.
Lukrecja - ja paciorka miałam i dostałam antybiotyk dowcipny (przez 7 dni dalacin), wczoraj lekarz mi mówił żeby do porodu koniecznie wziąć wynik i tam będą mi podawać profilaktycznie jeszcze raz dożylnie (podobno ma być podany na min 4h przed porodem ale jak się nie zdąży to dziecku podają po urodzeniu i jest luz)
z układem krzepnięcia to ja słyszałam coś o tygodniu a może nawet 2? ja będę robić jutro a w pon mam iść do szpitala - chyba w next week będę miała już dzidzię.