reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowe ciężaróweczki 2011:D

Karolinka- lepiej nas nadrób bo przez te 2 dni duuuuzo sie działo i jeszcze przeoczysz pojawienie sie dwóch maluszków na świecie:)

reklama
U mnie do dupy. Jestem jak tykająca bomba zegarowa - doprowadzić mnie do wrzenia, a zaraz potem do łez to żadna sztuka. Dobrze, że mąż działa na mnie jeszcze kojąco, a nie na odwrót bo bym chyba oszalała.

mam tak samo :dry:

Mąż też dostał powera i kończy zbijać drewniany taras:)

wreszcie !!

Mam taki syf i sajgon w mieszkaniu! Malowanie w pełni! JEEEJ w końcu i ja się doczekałam! [...] ile można siedzieć bezczynnie?
Gratulacje.. ! Ja już wychodzę na prostą..jakieś tam listewki i inne pierdoły zostały a co do siedzenia się zgadzam !! :-D:-D

Dominik jest już na świecie !!!!!!!!!!:tak:

"...Waga 1105 gram, dł 36 cm, urodzony 11.15, 6,77 punktów, zdążyłam dac mu buziaka w główke, więcej jeszcze nic nie wiem..."

Wystarczy, że mnie chwilę nie było i proszę !!
Gratulacje dominic ! Moja koleżanka Dominika urodziła Marcela w tym samym tygodniu, ważył 1300 g i miałą te same komplikacje co Ty. Widocznie Wasze bąble wolą dojrzewać poza brzuszkiem, Marcel szybko doleciał do 2 kg i opuścił szpital czego i życzę Dominikowi :-)

Cześć dziewczyny!

Około tygodnia mnie nie było a więc jest co opowiadać: w skrócie 6.07 urodziłam przez cc IGORKA 2900g 49cm w 35t3dni
:biggrin2:

no nie ! następna ! :-D:-D:-D gratulacje i trzymam kciuki, żeby Igorek szybko opuścił szpital :-)

dziewczyny od dzis nie oszczedzam sie z niczym chce w koncu urodzic zaczynam smigac na rowerze masowac brodawki jak kazala polozna i czekam az infekcja pusci zeby meza wykorzystac !!!! a co sie bede ciaza donoszona niech sie dzieje co chce:biggrin2:

jesssus przerażasz mnie :-D:-D:-D

Ja mam dzisiaj wizytę, trzymajcie kciuki ;-)

powodzenia!

Ale się "sypiemy" Kochane :biggrin2: jeju!!!!!!!!!!!!! A kiedy ja ??!! :wściekła/y:

Rety ale Wy jesteście wszystkie dziwne :-D:-D:-D:-D ja się nigdzie nie chcę pruć !!! Ja nie jestem jeszcze gotowa !! Nie mam poprasowane, remont nieskończony, w ogóle gdzie? Jak? masakra !!

W ogóle to zwariowałyście, że mi zafundowaliście tyle stron do nadrobienia :wściekła/y::-D
BRY!

Dziś rano jak poszłam z psami do lasu to miałam takie bardzo nieprzyjemne kłucie w środku krocza.. jakby mnie Pindzia szydełkiem kłuła w szyjkę, parę razy, aż się przestraszyłam i szłam do domu tip topami.. macie tak?
Teraz leże i się boję..ale już mnie boli dupa od tego leżenia więc zaraz wstaję i do roboty, syf po psie trzeba sprzątnąć :blink:

Marcelina mnie też kłuje i nie wiem co to jest - za tydzień mam wizytę to się zapytam. trwa to krótko bo kilka sekund zaledwie ale boli ! boli tak że na niczym innym sie skupić nie da i nic robić.

Ha! Marcelina, agulalula, witajcie w gronie kłutych! Ja mam to co najmniej od miesiąca... Pewnie na coś nam tam maleństwa naciskają, ale odczucie jest takie jak napisała Marcelina - jakby człowiek szydełkiem dostał. Pojawia się toto przy chodzeniu.

wolalabym jednak dzis nie urodzic wiec nie wywolujcie wilka z lasu :)
mucha - trzym sie, a twoja siostre to bym mega wysmiala - szybko ja zycie nauczy karmic butelka heh
cookies - przerazil mnie twoj opis :szok: bedzie mi sie snil po nocach - to mnie najbardziej teraz przeraza - ze nie zdaze do szpitala

reklama
ja też mam takie kłucia i mam tez rozwarcie, ja mam wrażenie, że wtedy jak tak kłuje to mały mi główką na szyjkę naciska, ale ja się nie znam :p

Do góry